Muntatge amb una imatge de Letizia Ortiz durant un acte públic. A la dreta una imatge amb Felip VI durant un acte públic

La cosa ve de lluny: Així torejava Letizia a Felip VI mentre els seus amics reien

Una època molt moguda

Tot sembla indicar que els dies en què, l'aleshores príncep Felip, flirtejava amb Letizia, la seu de Televisió Espanyola estava completament condicionada a aquesta relació que s'estava iniciant. Letizia era una de les periodistes de la cadena i es convertiria en la gran protagonista d'aquells dies a Prado del Rey.

Tot i això, i com s'ha anat coneixent amb el temps, la història de Letizia i el seu "príncep blau" no va ser, ni de bon tros, tan idíl·lica ni romàntica. Mentre alguns companys afirmarien que l'ambició desmesurada de l'actual reina d'Espanya era d'un nivell tan extrem, que estava disposada a tot per aconseguir el triomf personal i professional, d'altres se solien mofar de la ingenuïtat de Felip respecte a la situació de la "noia de la tele" que tant l'havia captivat.

La REINA LETIZIA cumple 50 AÑOS: Cómo era la JOVEN PERIODISTA que conocimos en el TELEDIARIO | RTVE

Algunes d'aquestes situacions han estat compartides pels periodistes Jaime Peñafiel i Joaquín Abad, tots dos experts analistes de la reina consort d'Espanya. Peñafiel ha escrit els llibres "Letizia y yo" (Almuzara) i "Tacones, Letizia y Otras Curiosidades Raealess" (La Esfera de los Libros), mentre que Abad és l'autor del llibre "Letizia, una biografía no autorizada", de publicació independent. Els dos periodistes i escriptors es posen d'acord a l'hora d'afirmar que quan Letizia i Felip van començar a sortir junts, i contràriament al que ell pensava, ella s'estava veient amb dos homes més.

L'agitada vida sentimental de Letizia

Tot i que ella ho desmentia, sembla que Letizia tenia dos amants paral·lels: David Tejera i Jaime del Burgo. Tejera també és periodista i escriptor; guanyador del premi Ateneu de Sevilla per la seva novel·la "Seis peces azules", es va convertir en un dels abanderats del país en la lluita contra el Coronavirus després de patir una important afectació a causa de la malaltia. Per la seva banda, Jaime del Burgo és el polèmic empresari, el més gran de sis germans, excunyat de Letizia, que hauria mantingut una relació amb ella abans de presentar-li la seva germana i casar-s'hi. Posteriorment, i segons les mateixes declaracions de del Burgo, van mantenir una relació infidel quan Letizia ja havia contret matrimoni amb Felip.

Letizia va optar per prendre aquesta decisió de mantenir diverses relacions alhora, dins d'una agitada vida professional i sentimental per part de la periodista de TVE, que va anar ascendint dins de la casa, participant al mític Informe setmanal i, posteriorment, als informatius de la televisió pública al costat d'Alfredo Urdaci. Però el que realment pot sorprendre de tot això és el fet de la ingenuïtat manifesta de Felip, la postura del qual al marge d'aquesta alterada vida de Letizia, el convertien en víctima de les burles de molts dels amics de la futura reina, que el consideraven molt ingenu i incapaç d'adonar-se de l'engany de la noia.