Muntatge amb una imatge de Bojan Krkic a TV3. A la dreta una imatge amb un home compartint una confessió

Les confessions més íntimes de Bojan Krkic a 'Al cotxe'

L'exfutbolista català se sincera davant de les càmeres

Exjugador del FC Barcelona i actual coordinador de l'àrea de futbol del club blaugrana, Bojan Krkic es fa estimar allà per on passa. Tot i que mai va acabar de triomfar a l'equip de la seva vida, el "nen de Linyola" s'està fent un forat dins de la secretaria tècnica del Barça.

Un Bojan que està demostrant integritat i un discurs propi, exemplificat per exemple, amb el fet que juntament amb el director esportiu Deco, ha estat l'únic integrant de l'actual directiva que presideix Joan Laporta a preferir Rafa Márquez com a entrenador en comptes de l'elegit final, l'alemany Hansi Flick. Un discurs propi que denota convenciment i fortalesa en les seves conviccions, molt més enllà de la que va demostrar als terrenys de joc.

Però després hi ha la visió més personal i íntima de l'exfutbolista de 33 anys. I per a les confessions de personatges famosos o mediàtics de Catalunya, sens dubte hi ha la complicitat d'un programa que ho posa molt fàcil per a la sinceritat dels convidats. Per descomptat, aquest no és un altre que Al cotxe! , l'original espai de TV3, dirigit per Mònica Huguet, que el periodista Eloi Vila ha sabut portar al seu terreny, amb un meravellós estil de proximitat i naturalitat que permet la comoditat dels seus passatgers il·lustres. Cada nova conversa durant els diferents trajectes a l'emblemàtic monovolum, es converteix en un veritable tresor.

Les dificultats que va travessar l'exfutbolista català

Bojan Krkic ha estat un dels últims a pujar al vehicle i deixar-se portar per la subtilesa de les entrevistes de Vila. Amb la seva habitual veu propera al murmuri i evitant qualsevol mena d'estridència, Bojan ha conversat tranquil·lament sobre la seva trajectòria i al voltant d'alguns capítols personals. D'entrada, convé recordar que l'exfutbolista català, de pare serbi, no s'ho va passar gens bé durant la seva etapa al primer equip del FC Barcelona; de fet, tot al contrari, li va costar horrors adaptar-se a la pressió i a un entorn tan mediàtic, que li va generar molts problemes anímics: “jugava amb tranquimazins. Una situació molt complicada per a mi i per als meus pares”.

El punt culminant dels seus problemes anímics va venir quan després de renunciar a una convocatòria de la selecció espanyola, per la senzilla raó que no estava preparat per assumir més càrregues emocionals, es va trencar completament i sort va tenir que en aquells instants va coincidir amb el seu company Lilian Thuram, doncs el jugador francès li va donar una abraçada que mai ha oblidat.

Tot i això, el pitjor moment en relació amb el seu estat anímic durant la seva etapa com a futbolista, la viuria després d'abandonar la disciplina del Barça. Va ser durant la prèvia d'un vol que el portava cap a Anglaterra, per incorporar-se a l'Stoke City FC, equip de la ciutat de Stoke-on-Trent, a Staffordshire, en què va jugar des del 2014 fins al 2019: "Allà es va ajuntar tot: emocionalment hi va haver una ruptura, marxar del Barça, de Barcelona, sentiment de tristesa, solitud... Estava decidit a anar-hi, però a l'avió em vaig començar a angoixar fins que vaig sentir el pilot dir: 'Entrant a pista per enlairar-se', em vaig marejar i li vaig dir a l'hostessa que no em trobava bé”.

Per sort, el Bojan actual és un home amb molta més confiança en si mateix, posseïdor d'una fortalesa anímica que aleshores no aconseguia trobar. La vida dels futbolistes d'elit, de vegades no és tan meravellosa com imaginem, i sinó, que li preguntin al bo de Bojan Krkic.