Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 27 de maig: La decisió de l'Etna que trastocarà la família

També veurem els avenços del Miquel amb la Vero

Primer capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. L'episodi estarà centrat en tres trames. La primera té a veure amb les conseqüències del que ha passat al capítol de divendres. Hem pogut veure com l'Etna no té tan clar que el seu avi sigui innocent dels abusos. Quan ell explica que ha anat a veure un advocat, sospita algunes coses de què diu. Vol resoldre els dubtes i queda amb l'Alícia. La dona li explica amb detall els abusos que va patir i li ensenya el lloc on va passar tot. L'Etna se la creu. S'acosten greus problemes familiars davant d'aquesta divisió. Com reaccionarà el Jofre? I el Maties?

El Miquel parla amb la Gemma sobre la Vero

En una segona trama veiem el Miquel segueix en contacte amb la Vero. Van estar a punt de besar-se i és qüestió de temps que passi alguna cosa entre tots dos. La Gemma, que sempre ha estat molt pràctica i racional, li desaconsella que s'hi enrotlli. Sap que si la Noe, la millor amiga de la Vero, se n'assabenta hi haurà problemes. És evident que encara que la Noe estigui amb l'Aitor segueix sentint gelosia quan alguna dona s'acosta a en Miquel. Més tard, la Vero proposa una cita al Miquel i ell l'accepta.

La festa de la Naiara... més problemes?

Finalment veurem que a la Naiara l'han fet fixa a la feina i ho celebra amb un dinar amb els amics. L'Anju s'hi vol apuntar perquè se sent sola. Recordem que fins ara l'Anju l'ha ajudat però amb el caràcter que té la Naiara no es podria descartar que aquesta incipient amistat acabi malament. No és l'únic que pot acabar malament. La Patri no estava d'acord que la festa es fes al pis. Coneix la Naiara i sap que tot es pot acabar descontrolant.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 27 de maig de 2024?

L'episodi començarà a les 16.04 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Tot i això, tenint en compte que estem en campanya electoral, hi podria haver modificacions. Durant la campanya electoral de les passades eleccions al Parlament es van emetre més capítols de 'Cuines' i 'Com si fos ahir' començava més tard. Caldrà esperar els propers dies per veure si passa el mateix.

El capítol s'emetrà en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.