Imatge duna noia menjant un plat de pasta en primer terme. De fons una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu

Els productes Barilla amb segona unitat al 50% a Bonpreu fins al 3 de juny

Gaudeix d´una pasta de bona qualitat a un preu reduït

Fins al 3 de juny, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen una promoció especial en una selecció de productes de la reconeguda marca italiana Barilla. Aquesta oferta permet als consumidors adquirir una segona unitat d'aquests productes amb un descompte del 50%, brindant una oportunitat excel·lent per a aquells que volen gaudir de l'autèntica pasta i salses italianes sense sortir de casa.

Detalls de l'oferta

La promoció inclou una varietat de productes Barilla, entre els quals hi ha pastes i salses. En concret, els articles en oferta són:

  • Pasta Barilla (Bavette, Penne Rigate, Farfalle i Spaghetti) en paquets de 500 grams. El preu de la primera unitat és de 1,69 €, i la segona unitat surt per només 0,85 €, fet que suposa un preu unitari de 1,27 € en comprar dos paquets.
  • Salses Barilla de 400 grams, en tres varietats: Napolitana, Arrabbiata i Basilico. La primera unitat té un preu de 3,29€, mentre que la segona costa 1,65€, quedant a un preu unitari de 2,47€ en adquirir dos flascons.
  • Salsa Bolonyesa Barilla de 400 grams. La primera unitat es ven per 4,29€ i la segona per 2,15€, amb un preu unitari de 3,22€ en comprar dues unitats.
  • Salsa Pesto Genovese Barilla de 190 grams. El preu de la primera unitat és de 2,99 €, i la segona unitat surt per 1,50 €, resultant en un preu unitari de 2,24 € en comprar dos flascons.

La marca Barilla

Barilla és una marca italiana amb més de 140 anys d'història, coneguda mundialment per la qualitat de les pastes i salses. Fundada a Parma el 1877, Barilla ha mantingut un compromís constant amb la tradició i la innovació , oferint productes que combinen ingredients d'alta qualitat amb processos de producció sostenibles.

La pasta Barilla s'elabora amb sèmola de blat dur 100% italià, cosa que garanteix una textura i sabor inigualables. Les salses, per la seva banda, estan fetes amb tomàquets frescos i altres ingredients naturals, sense conservants ni colorants artificials, cosa que permet gaudir de sabors autèntics i genuïns a cada plat.

Detalls de l'oferta de productes Barilla a Bonpreu i Esclat
Detalls de l'oferta de productes Barilla a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Idees per cuinar els productes

Aprofitar aquesta oferta és una excel·lent oportunitat per experimentar a la cuina amb receptes italianes tradicionals i creatives. A continuació, es presenten alguns suggeriments per gaudir dels productes Barilla:

Spaghetti a la bolonyesa: Utilitza els spaghetti i la salsa bolonyesa per preparar un clàssic plat italià. Només cal coure la pasta al dente i barrejar-la amb la salsa escalfada. Afegeix formatge parmesà ratllat al gust.

Penne arrabbiata: Els penne rigate combinen perfectament amb la salsa arrabbiata, una salsa picant ideal per als qui gaudeixen de sabors intensos. Pots afegir una mica d'alfàbrega fresca i formatge pecorí ratllat per realçar el sabor.

Farfalle al pesto: Els farfalle, o “llaços”, són una pasta versàtil que va molt bé amb la salsa pesto genovese. Només cal barrejar la pasta cuita amb la salsa i afegir un toc de pinyons torrats i formatge parmesà per a una experiència gurmet.

Pasta al pomodoro amb basílic: Per a un plat senzill i deliciós, prova els spaghetti amb la salsa basílic. Afegeix-hi uns tomàquets cherry tallats i fulles d'alfàbrega fresca per a un plat fresc i lleuger.