Muntatge amb una imatge d'Anna Lewandowska. A l'esquerra una imatge amb un pub

Coneix el bar on Anna Lewandowska va celebrar la victòria del Barça contra el PSG

La dona de Robert Lewandowski no es va voler perdre la històrica victòria dels blaugrana

L'històric triomf del Barça davant del PSG al Parc dels Prínceps parisenc, està deixant tota mena de bones sensacions. A l'alegria generalitzada per haver tornat a competir com els grans, s'hi afegeix, per exemple, la gran adaptació barcelonina d'algunes famílies, com la dels Lewandoski.

El partit d'anada dels quarts de final de la Champions que va enfrontar dimecres passat al Paris Saint-Germain contra el FC Barcelona va ser seguit per tot culer com cal, i pels amants del futbol en general. Una d'aquelles tantes persones que no es va voler perdre el partit tot i no haver pogut viatjar fins a la capital francesa, va ser Anna Lewandowska, dona del davanter polonès del Barça, Robert Lewandowski, amb qui està casada des de l'any 2013.

Una victòria amb sabor irlandès

L'atractiva karateka polonesa de 35 anys va seguir el partit des d'un pub irlandès de la ciutat comtal, concretament al The George Payne, emblemàtic local especialitzat en retransmissions esportives de tota mena. Amb un habitual ambient festiu i molt amistós, en aquest pub barceloní de referència, es poden ingerir plats procedents de diversos punts del planeta i assaborir els seus suculents còctels gaudint d'alguna de les seves habituals actuacions en directe, sempre que no coincideixin amb dates tan significatives com la del 10 d'abril passat. Aquell dia el pub es va tornar més blaugrana que mai amb ple fins a la bandera d'aficionats del Barça, com Anna. Al seu compte oficial d'Instagram, des del pub van agrair la massiva assistència amb un eloqüent vídeo i unes paraules d'agraïment: "Gràcies per veure'l amb nosaltres!"

Ambient culer al The George Payne | The George Payne

Ubicat al privilegiat barri de l'Eixample, The George Payne té la seu al número 5 de la cèntrica Plaça d'Urquinaona i està obert tots els dies de la setmana des de les 13h fins ben entrada la matinada. El prestigi d'aquest pub excepcional es pot confirmar donant una ullada a les entusiastes ressenyes públiques de molts clients: "Ambient top, bones pintes i bons nachos"; El menjar és molt bo i la carta de cerveses és àmplia, és un lloc internacional per relacionar-se amb gent de tot el món, amb ambient variable entre festiu i esportiu en funció dels esdeveniments”; o “Bon lloc per passar amb amics, és força gran i un bon estil. El menjar súper bo i l'atenció igualment bona”.

Una imatge de l´ambient del pub The George Payne
Un pub de referència | The George Payne

Precisament va ser amb un grup d'amics que la dona de Lewy i mare de Klara i Laura, va assistir al The George Payne per celebrar la redemptora victòria del seu equip i al centre de la ciutat que ja consideren com la seva veritable llar.