Muntatge amb una imatge de Miquel de 'Com si fos ahir' i uns símbols d'exclamació

'Com si fos ahir' del 12 d'abril: El Miquel pren una nova decisió que afecta la Noe

També serem testimonis d'una nova enrabiada del Litus amb els amics

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. I passaran coses. L'episodi tindrà tres trames principals.

La primera estarà centrada en el Miquel i la Noe. Tota la setmana ha estat centrada en aquesta trama des que la Noe decidís no tornar amb el Miquel i apostar per la seva relació amb l'Aitor. Això ha provocat la ira del pare del seu fill menor i aquests dies ha tingut temps per boicotejar-li una entrevista de feina i intentar apartar-la dels fills. Però aquest divendres alguna cosa canviarà.

En Miquel escolta com l'Éric diu a la seva mare que la troba a faltar. Això l'afecta i canvia de xip: demana a la Noe que es reincorpori a la feina. Acceptarà ella per intentar començar a normalitzar la situació? O serà orgullosa com és habitual? I si accepta… afectarà això la seva relació amb l'Aitor?

El Litus segueix enfadat amb els amics

D'altra banda, el Jofre convenç el Litus per anar a casa de la Cati per ajudar amb l'homenatge del Maties, però un cop allà hi ha més gent del que esperava i se sent enganyat. Recordem que el Litus s'ha enfadat amb els amics. L'estratègia de l'Ainhoa per distanciar-lo està funcionant.

El pas següent en l'estratègia de l'Ainhoa és retenir-lo en exclusiva per a ella. Després de rebutjar diverses ofertes de feina, ara “casualment” ha trobat una oferta per a una parella que s'ha d'encarregar de casa rural lluny de Barcelona. Al Litus inicialment no li va fer gaire gràcia però no hi ha dubtes que serà capaç de convèncer-ho. Si el Litus se'n va emprenyat de casa de la Cati, la seva maquiavèl·lica parella tindrà un argument més a favor seu.

L'Ivan recapacita

Finalment veurem com l'Ivan s'enfada amb la Sílvia perquè ha anat a veure el Ricky, però més tard s'adona que no pot passar per aquest tràngol sol. Ivan culpa la seva amiga i veïna de l'accident domèstic que va tenir el seu xicot i que li ha causat greus cremades. La recuperació serà lenta. L'Ivan necessitarà ajuda.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 12 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 4 i 10 de la tarda i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Com cada dia, s'emetrà després del 'Cuines'. Aquest divendres 12 d'abril del 2024, abans de veure el capítol de 'Com si fos ahir', aprendrem a cuinar una hamburguesa de peus de porc i pa d'all al forn.

L'episodi es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat