Muntatge amb una imatge de Clàudia Cos del vostre perfil d'Instagram. A l'esquerra una imatge amb el títol de la sèrie Com si fos ahir

Qui és Clàudia Cos? Nou fitxatge a ‘Com si fos ahir’

Està molt canviada des que sortís a 'Ventdelplà'

La sèrie diària de sobretaula Com si fos ahir està gaudint d'un impacte important pel que fa a l'audiència catalana. Iniciada el 2017, es manté ferma com a gran aposta de TV3 i per ella estan transitant un gran nombre d'actors i actrius, alguns més coneguts, d'altres no tant, però tots estan adquirint una remarcable notorietat.

Una de les darreres a incorporar-se al repartiment és Clàudia Cos, actriu i dramaturga catalana formada al Col·legi del Teatre de Barcelona, l'escola d'Uta Hagen a Nova York i a l'Actors Temple a Londres. S'ha llaurat una notòria reputació als escenaris amb les seves brillants interpretacions en muntatges com els de Si mireu el vent d'on ve al Teatre Lliure, El sopar dels idiotes a l'Apolo, o The Ballade of Roe Roy, representat al Kilkenny Theatre. Va debutar com a autora d'una peça escènica anomenada Cáscaras, una lectura dramatitzada a la Sala Beckett. Tot i que el teatre és la seva veritable vocació, a Clàudia l'hem pogut veure en sèries de televisió com Los herederos de la Tierra, Matadero, RIS, Los Serrano i Mar de Fons, entre d'altres, tot i que el seu personatge més recordat és el de Cristina Fillol a Ventdelplà.

Encara són molts la que la recorden per la seva interpretació a Ventdelplà, el de la filla de l'Elisabet, personatge que va interpretar Anna Azcona, una noia que decideix marxar del poble per anar a treballar com a arquitecta a Madrid. Un personatge que ha deixat empremta dins de la història de TV3 i que ressaltava les qualitats d'una actriu que, en la seva vessant cinematogràfica, ha intervingut a les pel·lícules [REC]³: Gènesi, dirigida per Paco Plaza el 2012; Xtrems, dirigida per Abel Folk i Joan Riedweg (2009) -on curiosament va interpretar el mateix personatge que Anna Azcona de jove-, o a la comèdia romàntica 8 citas, de Peris Romano i Rodrigo Sorogoyen (2008).

Clàudia Cos és Marisol

La primera aparició de Clàudia Cos a Com si fos ahir ha tingut lloc el dimarts 28 de maig. L'actriu interpreta a la Marisol, de professió organitzadora de casaments. Cati està molt ocupada i no ha pogut atendre la petició de Ricky i Iván perquè els organitzés el casament i ella els ha recomanat contactar amb la  Marisol. La primera trobada és bona… potser massa? La primera presa de contacte ha servit per concretar que el casament s'hauria de celebrar a prop del mar i el proper pas serà que omplin un qüestionari perquè Marisol els pugui conèixer millor i així organitzar el casament de la millor manera possible.

És evident que aquest casament donarà molt a parlar d'aquí a final de temporada. Ha estat una bona improvisada, després que Ivan ho proposés a Ricky. Recentment havien tallat perquè Ivan no se sentia còmode amb les cicatrius de Ricky. És molt possible que la cosa acabi malament.