Muntatge amb Letizia Ortiz a primer terme. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, el Rei Felip VI

El Borbó no pinta res: Amb aquesta frase s'imposa Letizia Ortiz quan es barallen

Letizia Ortiz demostra que la que mana és ella i el Borbó queda com un 0 a l'esquerra

Pilar Eyre ho sap gairebé tot de la família reial espanyola. Al costat de Jaime Peñafiel expliquen els detalls més sucosos dels Borbons. I el que hem conegut avui ho és i molt. Al seu article setmanal a la revista Lecturas, Pilar Eyre ha parlat de l'evolució de Letizia Ortiz. No va aterrar bé a la família reial perquè Joan Carles I la tenia ben clisada. La seva manera de ser tampoc va ajudar. Eyre explica que era una “dona nerviosa, sempre crispada, que havia llegat a suplicar a un amic que li preguntava en una recepció si necessitava alguna cosa: 'Sí, un plat volador per fugar de tots aquests'”.

Més endavant, els problemes van venir amb la sogra. Letizia no la suporta i la guerra és total. Tot va sortir a la llum amb la baralla a la Catedral de Mallorca. Per tapar-ho van fer teatre (mai millor) dir assistint a representacions teatrals. Ara ja ni això, explica la coneguda periodista: “Ja ni tan sols es molesten a fer el paripé amb la seva àvia en alguna funció teatral, com quan eren més nenes i manejables. Tampoc és necessari, ja que Letizia no està obligada a rendir pleitesia a ningú perquè sap que l'opinió pública està virant a favor seu”.

Però el més sucós arriba quan parla de la relació entre Felip i Letizia. Segons Eyre, Felip VI "ha après a disculpar els seus errors (impuntual, impertinent, saberuda, capritxosa) i a valorar les seves virtuts (responsable, treballadora, aguda, curiosa, divertida)" . I no li queda cap altre remei. La seva dona acaba una picabaralla de manera clara: “Macho, és el que hi ha”, diu al seu marit per acabar qualsevol discussió. Doncs això“. Com si fos Ronald Koeman quan deia “això és el que hi ha”. Espanya, un esperpent de país on mana més la consort que el rei titular. Us imagineu alguna cosa similar al Regne Unit?

Els rumors sobre Jaime del Burgo

Recentment, es van difondre rumors sobre suposades infidelitats de la reina Letizia Ortiz cap al rei Felip VI, fet que va generar considerable atenció mediàtica. Tot i això, aquests rumors van ser desmentits per una fotografia viralitzada a Instagram. La imatge mostrava una notable semblança entre Sofia de Borbó, una de les filles de Letizia i Felip, i la princesa Irene de Grècia, reforçant així el vincle familiar entre la filla de Letizia i la família reial espanyola. Aquesta foto ha estat clau per desacreditar les especulacions i confirmar la paternitat de les filles de Letizia. Tot i això no han servit per fer callar els rumors sobre una infidelitat en si després que Jaime del Burgo donés a entendre que havia estat amant de la reina d'Espanya quan aquesta ja estava casada amb Felip.