Muntatge amb una imatge de Bertín Osborne durant una entrevista. A la dreta, una imatge amb un símbol d'alarma

Bertín Osborne reapareix i la seva conducta fa saltar totes les alarmes

Una època difícil per al cantant i presentador

Els millors dies de Bertín Osborne semblen haver desaparegut. Tot i que ha tornat a emergir en el primer pla mediàtic, la presència del famós cantant i presentador madrileny de 69 anys dista molt de la seva característica i imponent imatge.

Quan la pitjor època de la pandèmia de la Covid ja sembla haver quedat definitivament enrere, encara hi ha persones que pateixen la malaltia i a alguns els afecta de consideració i els deixa seqüeles importants. Bertín Osborne n'és una. Afectat d'una covid crònica que l'ha apartat de la vida social durant dos mesos i mig, ha tornat a ser vist en públic precisament en un concert solidari d'Amacovid, en el què també hi van actuar la presentadora de televisió Concha Galán i l'humorista Alex Salaberri .

La presència de Bertín Osborne davant els mitjans de comunicació, prèvia a la celebració del concert, va ser força inesperada, perquè segons periodistes d'Europa Press presents, l'actitud d'aquesta figura mediàtica de la televisió, va ser molt diferent de l'habitual. Va estar especialment distant, malhumorat i sense ganes d'interactuar amb ningú. Tot i això, en sortir del concert benèfic, Bertín s'havia transformat; la generositat d'un públic bolcat amb ell el va canviar completament, com si de sobte l'haguessin redimit.

Una salut delicada

Visiblement desmillorat i amb les mans tremoloses, va aprofitar el seu bon ànim post concert per sincerar-se davant de la premsa i explicar la realitat de la seva salut actual en relació amb la covid crònica que l'ha deixat molt perjudicat. "Mai he estat un tipus fredolic, i ara semblo un gos petit, tot el dia tremolant", acabaria sentenciant l'autor d'"El show de Bertín". Un dels indicadors que demostren el moment delicat que està travessant i el desconcert que l'acompanya, va quedar perfectament manifestat quan va demostrar no recordar el proper casament d'Ana Cristina, filla de Sandra Domencq i germana de les tres filles de Bertín Osborne, que està prevista per al proper 28 de setembre a la catedral de Jerez de la Frontera.

Bertín Osborne està immers en una època de canvis, un punt d'inflexió en la seva nova vida; a punt d'arribar als 70, ja no pot mantenir el mateix ritme que abans. La seva malaltia l'ha debilitat de manera molt ostensible, just en un any que iniciava la gira de concerts "40 años son pocos". El temps passa i ningú no és immune al seu destí; potser simplement es tracta d'assumir la situació personal d'un mateix.