Salva, personatge de Com si fos ahir, pensant

'Com si fos ahir' del 26 d'abril: La Marta i el Salva prenen una decisió crucial

També veurem com gestiona Jofre les greus acusacions contra el pare

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Passarà alguna cosa interessant? Ho veurem però a priori sobre la base de la programació oficial de TV3, les trames no seran les més potents.

A la primera veurem que la Marta i el Salva no volen acollir el noi de 15 anys. Mentre van estar separats, el Salva va iniciar el procés per acollir un nen. Sempre ha volgut ser pare i creu que aquesta és una bona opció per omplir el buit. En tornar amb la  Marta, ella no va acceptar d'entrada implicar-se però finalment es va anar animant.

Recentment els van comunicar que eren aptes però al cap de pocs dies els va venir la mala notícia. El nen que els assignaven no era de l'edat que pensaven. Tenia 15 anys. Per falta d'experiència no ho veuen clar. Però hi haurà un gir. La Marta aconsegueix llegir la fitxa del noi i això els farà replantejar-ho tot. Hi haurà alguna sorpresa del passat? O simplement sentiran pena per ell i voldran donar-li una oportunitat?

El misteri al voltant del Jofre i el seu pare

La segona trama té relació amb les informacions que han aparegut sobre el Maties, pare del Jofre. En saber-se que li estaven preparant un homenatge, una dona l'ha acusat d'haver-ne abusat quan era menor. Amb aquest panorama, els del grup volen convèncer el Jofre perquè ajorni l'homenatge del Maties. La seva reacció és intentar tapar-ho. No vol que se n'assabenti la filla. A més, nega els fets i els minimitza. Sabrà alguna cosa més i està intentant encobrir el seu pare?

Els problemes de l'Ivan amb el Ricky no tenen fi

Finalment, la Silvia anima el Ricky perquè surti de casa. Encara se sent culpable per l'accident que va patir el nòvio del seu amic Ivan. Després d'estar ingressat a l'hospital ha tornat a casa, però les cremades li han deixat algunes marques a la cara. L'Ivan és molt aprensiu i confessa als seus amics que no se sent còmode amb el Ricky per aquest motiu. L'Ivan el porta a menjar al Flora i se sent incòmode per les mirades de la gent. La relació és molt tocada pels prejudicis de l'Ivan. Ho notarà el Ricky?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 26 d'abril del 2024?

El capítol començarà uns minuts després de les 16.00. Tot i que la programació oficial de TV3 reflecteix que comença a les 16.10, la realitat és que cada dia comença una mica abans d'aquella hora. S'emetrà, com sempre, després del programa culinari Cuines. I també com sempre, es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3Cat, on també es podrà veure en diferit en qualsevol moment. Una opció ideal per a les persones que a aquesta hora estan treballant.