Muntatge amb una imatge de Kiko Matamoros al plató de Sálvame. A l'esquerra, dins d'un cercle, Gerard Piqué asseient i intervenint en un directe de la Kings League

Surrealista atac de Kiko Matamoros a Gerard Piqué

No és la primera polèmica que genera l'antic tertulià de Gran Hermano

No és cap novetat que Kiko Matamoros busca conflicte amb tothom. Ho feia a Sálvame i ho continua fent cada vegada que tenen oportunitat de posar-se davant de les càmeres. La seva última aparició ha estat al pòdcast 'Club 113'. Allí ha parlat de diversos temes. També de futbolistes i exfutbolistes. Amb els del Barça, una de freda i una de freda.

Matamoros ha elogiat Xavi Hernández, a qui va tenir ocasió de conèixer. No ha dit el mateix de Gerard Piqué. El tertulià ha assegurat en referència a la parella de Clara Chía que “em va semblar un idiota. Amb ell mai no he tingut bona vibra, m'ha semblat sempre un prepotent. Ho sap la gent de Barcelona i ho sap alguna noia que ha tingut la dolenta sort de coincidir amb ell"

Kiko va acabar reconeixent que el problema no era per una discussió o topada directa entre tots dos, simplement no li cau bé. "Jo bronca no tindré amb ell perquè m'importa tres collons, però en sé històries. Jo reconec que a nivell professional i empresarial és molt vàlid i possiblement en el futur sigui un gran president del FC Barcelona", va assegurar.

CLUB 113 | KIKO MATAMOROS Y MARTA LÓPEZ

Kiko Matamoros... 'Polémica' és el seu segon cognom

Kiko Matamoros s'ha convertit en una cara televisiva molt reconeixible, especialment per la seva feina a Telecinco. La seva carrera va començar a la dècada dels 90 quan es va introduir al món de l'espectacle com a representant de la morta Carmina Ordóñez. Abans de ser una figura pública, Matamoros va treballar en professions diverses com a model i venedor d'enciclopèdies, i va tenir rols comercials i de direcció al sector editorial i de doblatge.

El seu salt a la televisió a finals dels anys 90, a "Crónicas Marcianas" el va catapultar cap a l'èxit. Al programa presentat per Javier Sardá també treballava el seu germà bessó Coto Matamoros. Inicialment, les constants baralles amb el seu germà Coto a la pantalla li van donar notorietat. El Coto era més conegut però a poc a poc va caure en desgràcia mentre el seu germà anava pujant com l'escuma.

Kiko Matamoros y Coto Matamoros, los hermanos gemelos Matamoros entrevistados por Quintero

Posteriorment, Kiko va forjar el seu propi camí i va consolidar la seva fama com a col·laborador en programes com "Salsa Rosa", "A tu lado", "TNT", "La Noria", i més recentment "Sálvame", on ha estat una figura central des de 2010. A més, ha aparegut a "Mujers y hombres y viceversa", "Viva la vida", "El debate de las tentaciones" o "La última cena".

Altres enfrontaments amb catalans

Kiko Matamoros ha tingut diversos enfrontaments notables a la televisió amb catalans. No només amb Gerard Piqué. En aquest sentit, dues de les seves víctimes preferides han estat Laura Fa i Karmele Marchante.

​Matamoros ha mostrat el seu descontent amb els independentistes catalans, arribant a fer comentaris molt durs a les xarxes socials. En una ocasió, Matamoros va fer un comentari a Twitter que suggeria que s'empadronaria a Badalona per votar "sí" en un referèndum d'independència de Catalunya , per no haver d'escoltar més sobre el tema. Aquesta declaració va ser percebuda com una manera de criticar el procés independentista i les figures polítiques associades a ell. A més, ha tingut intercanvis verbals amb Marchante, que també és coneguda per les seves posicions a favor de la independència catalana.