Eva i Salva en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'1 de març: L'Eva hauria de començar a tenir por

També veurem trames centrades en la Virgínia i en la Noe

Últim capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. Passaran coses interessants, una cosa habitual als capítols de l'últim dia de la setmana a les telenovel·les. El primer dia de març veurem com avancen tres de les principals trames de la sèrie.

En primer lloc veurem com l'Eva i el Salva avancen en la investigació del producte tòxic. Avui tenen una cita amb el químic, però no hi arriba. Reben una trucada que preocupa molt l'Eva. Pel que podem deduir de l'avenç, algú farà mal al químic. I aquest algú és, molt possiblement, una persona pagada per la multinacional. El Salva fa una proposta per protegir-la. Les coses s'estan complicant.

La Mari Carmen intervé sense que la Noe ho sàpiga

Els problemes de la Noe segueixen ben vigents a les trames de la sèrie. Al capítol de divendres, la Celia pateix per la Noe i li diu al Miquel. Ell busca feina perquè pugui superar la crisi. Es creu que simplement és una crisi laboral però, evidentment, desconeix que la seva parella està mantenint una relació paral·lela amb l'Aitor. Però la Noe només està pendent del seu futur amb l'Aitor. També veurem com la Mari Carmen, mare de la noia, parlarà amb l'Aitor. Què li dirà?

La Virgínia continua preparant la seva venjança contra la Cati

Finalment la Virgínia torna a intentar que la Cati confessi l'engany. La Cati ha tingut molt mala actitud amb la Virgínia des del principi. Inicialment sospitava d'ella i va fer tot el possible perquè el seu fill Marc no conegués la seva germana. Quan va saber que tenia diners i propietats va començar a aprofitar-se'n.

Va intentar un acostament per aconseguir que la noia li cedís un local de manera gratuïta. Fins i tot la va portar a la consulta d'una falsa espiritista per enganyar-la i fer-la creure que en Quim, el seu pare, li enviava un missatge. La Virginia va acabar descobrint tot – possiblement perquè li ho va confessar el Marc- i ara intenta que la Cati confessi. Fins i tot la Silvia elogia la Cati per la seva actitud amb la Virgínia. És evident que la Sílvia desconeix que ha passat. Reaccionarà la Cati?

Sembla que no. La Virginia, decebuda, prepara una sorpresa a la Cati per al dia de la inauguració del local. És evident que aquesta sorpresa no serà agradable.

On i a quina hora s'emet el capítol del divendres 1 de març a 'Com si fos ahir'?

El capítol comença a les 16.12, després del programa 'Cuines', i té una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.