Muntatge amb una imatge de Feli, de 'Com si fos ahir' amb una cervesa a la mà. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, l'Eva i la Noe

'Com si fos ahir' del 4 de març de 2024: Problemes greus per a l'Eva, la Noe i la Feli

Les tres dones tenen problemes per diferents motius

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. L'episodi del dilluns 4 de març tindrà tres línies argumentals. La trama més intensa és la que té a veure amb l'Eva. La directora del gimnàs té diversos fronts oberts i es relacionen entre ells. Al capítol de divendres vam poder veure com ella i el Salva havien de reunir-se amb el directiu de la multinacional que va alertar de la toxicitat del producte. El Ramon Tarragó no va arribar a la cita. Va tenir un accident amb la moto.

En arribar a casa va rebre un anònim amb amenaces i s'espanta. Ho explica al Salva, que l'acollirà a casa seva. El Marc té por de les amenaces que ha rebut l'Eva. La Marta sap que el Salva ha acollit l'Eva a casa seva i no ho suporta. La Marta confessa a l'Eva el que ha fet per ràbia. ¿Haurà estat la Marta la que ha escrit l'anònim per espantar la seva “amiga”? La Marta n'és capaç i més, especialment quan està ressentida.

El Miquel ja no sap què més fer amb la Noe

La situació de la Noe i el Miquel és cada cop més estranya. Ell la intenta ajudar però desconeix que li està sent infidel amb l'Aitor, el tutor de la classe del seu fill Eric. Una de les propostes del Miquel serà fer un sopar a casa amb el Quique i la Celia per animar la Noe. Celia treballa a la consultoria del Miquel. El Quique, també professor, treballa al mateix institut que l'Aitor. Durant la conversa la Noe descobreix una cosa important que no sabia de l'Aitor. Obrirà els ulls i deixarà la relació?

Les conseqüències del robatori de la Feli

Finalment veurem com la Magda, superior de l'Andreu a l'hospital, l'avisa que estan investigant els robatoris i l'esbronca per haver tingut relacions sexuals a la feina. La Feli està preocupada, però justament ara l'Andreu hi confia. Recordem que la Feli fa setmanes que roba medicaments a l'hospital per vendre'ls juntament amb el Jeroni. L'últim robatori –i així ho va deixar clar al Jeroni– va tenir lloc després d'aconseguir la contrasenya per accedir als medicaments. El robatori de fentanil no ha passat desapercebut i és qüestió de temps que la Feli sigui descoberta. I ja té un judici pendent.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 4 de març de 2024?

Com cada dia feiner, 'Com si fos ahir' s'emet després del programa 'Cuines'. El dilluns 4 de març comença a dos quarts de quatre de la tarda i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la nova plataforma 3cat.