La tendència de moltes dones famoses en la intenció de millorar el seu aspecte a través de les intervencions quirúrgiques continua sent una opció que no els afavoreix en res; de fet, sol esdevenir una arma de doble tall.
Al llarg dels darrers temps hem pogut comprovar els efectes del Bòtox en moltes famoses, convençudes que el rejoveniment passa per aquest tipus d'intervencions. Actrius com Catherine Zeta-Jones, Meg Ryan, Goldie Hawn o Nicole Kidman, entre moltes altres, han experimentat aquesta pràctica sense que en cap d'aquests casos els hagi afavorit en absolut. De fet, el resultat de les cares les ha convertit en dones amb una aparença estranya i gens atractiva.
Una de les darreres dones a deixar-se seduir per la temptació de la intervenció quirúrgica a la cara ha estat Ares Teixidó. La famosa presentadora catalana de televisió de 37 anys s'ha sotmès a un procés de bòtox punxat als llavis, amb la intenció de convertir la boca en més molsuda. El resultat l'ha compartit al seu propi perfil d'Instagram, que compta amb gairebé 219.000 seguidors.
Ares Teixidó ha presentat i col·laborat en molts programes de televisió per a diverses cadenes. Tot i que encara no ha arribat ni a la quarantena d'edat, ja és tota una veterana del medi televisiu. En la seva carrera s'hi troben col·laboracions i presentacions de programes per a Telecinco (Mientras duermes; Cazamariposas...), Neox (Ya te digo), Antena 3 (El amor está en el aire), 8TV (Trencadís) y TV3 (Tot o res; Tarda oberta ), entre altres participacions.
Una tendència en augment
Segons un estudi publicat pel diari El Mundo el 2022, 4 de cada 10 espanyols s'han sotmès a un tractament mèdic estètic en alguna ocasió. A més, el més significatiu és que la mitjana dedat entre els pacients ha baixat fins als 20 anys. S'atribueix aquest fet a la pressió social i a l'excessiu consum de xarxes socials, en què no deixa d'incrementar la competència amb relació a l'atractiu físic.
Segons la Dra. Virginia Sánchez, cap de Servei Dermatologia de l'Hospital Universitari HM Sanchinarro de Madrid, “La toxina botulínica és una proteïna que relaxa el múscul. Fa més de 20 anys que el Bòtox s'utilitza en medicina estètica facial per al tractament de les arrugues d'expressió. Tot i això, s'utilitza des de fa més de 40 anys amb altres indicacions mèdiques com l'estrabisme".
La doctora Sánchez remarca l'efecte que produeix a la cara: "La toxina botuinica té un efecte rejovenidor a la cara. Es tracta, juntament amb l'àcid hialurònic, del tractament mèdic antienvelliment més utilitzat. Produeix una relaxació selectiva dels músculs facials que produeixen les arrugues de l'entrecella, les potes de gall i el front. L'efecte aconseguit és el d'una mirada més natural i relaxada".