Escena de Com si fos ahir amb Noe alçant el braç dret

'Com si fos ahir' del 3 de juny: A la Noe se li acumulen les decepcions

Una altra trama interessant està relacionada amb la Joana. És evident que alguna cosa li passa però ningú se n'adona

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Podrem veure com segueixen algunes de les trames que han quedat al'aire aquest divendres. Finalment, i després de molts contratemps, el Miquel i la Vero van quedar per sopar i va passar el que va passar. Se'ls veu bé plegats i la cosa va a més. Aquest dilluns veurem que el Miquel i la Vero tornen a embolicar-se.

Ella es taca i el Miquel li deixa una samarreta de la Noe. Més tard, la Vero i la Noe es troben pel carrer. Tot indica que la Noe lligarà caps i descobrirà que l'amant de la seva amiga Vero és el seu ex. Com s'ho prendrà? La notícia podria suposar un nou cop per a la Noe després que en el capítol de divendres , l'Aitor li hagués dit que busqués un pis, que prefereix viure sol.

Se'l nota aclaparat i la relació comença a fer aigües per tot arreu. Una recerca de pis que no va gens bé per a la Noe. Els preus estan pels núvols.

La Joana té un greu problema i encara ningú no ho veu

En una segona trama veurem que la Cristina i l'Andreu segueixen quedant, però sense compromís. La Joana diu a la Cristina que l'Andreu està embolicat amb la Pili. La dona desvaria. S'ha muntat una pel·lícula i en els darrers capítols s'han pogut veure diversos detalls que fan pensar que podria estar desenvolupant algun tipus de demència. La Cristina dóna credibilitat al que diu la Joana i s'enfada amb l'Andreu.

L'autoexigència de la Patri amb els exàmens

Finalment, la Patri ha de fer els exàmens de la selectivitat i la Gemma i el Manel l'animen. La Naiara i l'Anju l'ajuden amb la feina perquè pugui estudiar. Ella no ho té clar perquè la nota de tall per entrar a la cursa que vol cursar és alta però el suport de la família i amics l'ajudarà.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 3 de juny del 2024?

El capítol començarà a les 16.05. Aquest cop el fet que hi hagi una campanya electoral no ha provocat la modificació de la graella de TV3. Cosa que sí que va passar en la campanya de les passades eleccions al Parlament del 12 de maig. Uns canvis que van provocar l'enuig dels seguidors de la sèrie, que consideraven que 'Com si fos ahir' començava molt tard.

L'episodi de dilluns, com sempre, es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.