Muntatge amb una imatge de Judit Mascó i Clara Mascó. A l'esquerra una imatge d'uns globus amb el número 18

Així és Clara, la filla de Judit Mascó que acaba de fer 18 anys

La menor de les filles de la model catalana arriba a la majoria d'edat

El 26 d'abril passat, la menor i quarta filla de la cotitzada model catalana Judit Mascó, va fer 18 anys. El seu nom és Clara i, com és habitual en ella, la Judit ho ha volgut compartir amb tots els seus seguidors a través del seu compte d'Instagram.

Al post de la model de 54 anys, es percep la felicitat i l'orgull matern de la Judit. Les seves paraules, en català i castellà, serveixen per descriure el seu amor cap a Clara i la gran complicitat que manté amb totes les seves filles: “CLARA, la petita de la casa, avui compleix 18 anyets divins. Tota la vida al davant. T'estimo molt!" . Un text que acompanya una sentida fotografia d'una Clara recent nascuda. Les reaccions al post de Judit Mascó no s'han fet esperar, i en totes es percep una clara demostració d'admiració per l'habilitat de la model per compaginar els estrictes requisits de la seva carrera, amb la dedicació i la bona entesa amb les seves quatre filles.

Cadascuna de les filles de Judit Mascó i Eduard Vicente han demostrat una gran inquietud cultural. Maria, la primogènita de 26 anys, és artista multidisciplinar; Paula de 24 anys, està començant a llaurar-se una carrera com a actriu; mentre que Romitha, als 23 anys, s'ha especialitzat en disseny. Davant aquesta demostració d'activitat creativa i cultural, el camí professional de Clara sembla destinat a una vinculació artística similar; ha estat estudiant al Canadà, fet que l'ha mantingut lluny de l'entorn familiar. Tot i això, la seva mare l'ha anat visitant regularment com queda comprovat en un altre post en què la Judit va tornar a demostrar el seu amor per les seves filles: "7 mesos sense abraçar-la. Retrobament. Màxima felicitat!!!" .

Clara i el món de la moda

Són molts els que especulen amb un possible relleu entre la Judit i la Clara. Tot i que ara com ara no s'han pronunciat sobre això, l'atractiu natural i la fotogènia de la menor de les filles de Judit Mascó, la posicionen en molt bon lloc per a un possible desembarcament al món de la moda. Si és tan perspicaç i intel·ligent com la seva mare, a la Clara li podria anar molt bé el desenvolupament d'una carrera professional entre passarel·les, espots i reportatges de moda. Ningú millor que ella per donar-li els millors consells. La Judit mai no ha sucumbit a res ni a ningú, fa temps que és feliçment casada amb Eduard Vicente i la seva vida familiar i personal s'entreveu tan reeixida com aquesta llarga trajectòria professional que l'ha convertit en una de les personalitats catalanes més influents, i ho ha aconseguit per mèrits propis.