Muntatge amb una imatge del personatge de Cati de 'Com si fos ahir'. A l'esquerra, dins d'un cercle, imatge de Jaume Borja i Olalla Moreno durant l'entrevista

[VÍDEO]: Olalla Moreno anticipa el final de temporada de la Cati a ‘Com si fos ahir'

L'actriu ha estat entrevistada per Jaume Borja a #safareigCSFA

El personatge de la Cati sempre ha estat un dels més controvertits de 'Com si fos ahir'. No és un personatge original de la colla de l'Institut Reina Sibil·la. És més jove que ells però els coneix tothom ja que es va casar amb el Quim (Jordi Rico). Al principi de la sèrie ells dos i el seu fill, el Marc, vivien molt bé. Per sobre de les possibilitats. En Quim es va quedar sense feina i tot es va enfonsar.

Va començar una època dura tant a nivell personal com econòmic però finalment van aconseguir tirar endavant. Pel camí el Quim va tenir una altra filla, la Ginesta i n'hi va aparèixer un altre, el Marcel, ja crescut. Quan millor estaven va morir de la manera més absurda en caure al carrer. De mica en mica, la Cati ha anat sortint del sotrac. Actualment li agrada el Jofre encara que ell no sent el mateix. Trobarà de nou l'amor?

Però… qui hi ha darrere de la Cati?

L'actriu que dóna vida a aquest personatge és Olalla Moreno , cara habitual de TV3 des que es va donar a conèixer al gran públic interpretant la 'Laia', la filla petita dels Montsolís, a 'Nissaga de Poder'.

Ha estat possiblement la sèrie més mítica de TV3. El personatge d'Ollalla Moreno va començar sent una nena consentida i capritxosa que no deixava de donar problemes. Sense anar més lluny, es va enamorar del personatge de l'Eduard. Interpretat per Eduard Farelo – Miquel a 'Com si fos ahir' – el personatge de l'Eduard era en realitat germà per part de mare del personatge interpretat per Olalla Moreno. Un secret que ella desconeixia. Per despit ho va denunciar per violació i a partir d'aquí es van desencadenar diversos esdeveniments. Curiosament a 'Com si fos ahir', qui va rebutjar el personatge de Farelo va ser la Cati.

I més spoilers. El final tràgic de la Laia. Es va casar amb l'Amadeu, un dels personatges més malvats de la sèrie… i no era fàcil estar a dalt en aquest rànquing. Va fer xantatge a la família i li va fer la vida impossible. La Laia el va enganyar per fer-li creure que n'estava enamorada i que comencessin una nova vida amb la condició d'eliminar les proves que involucraven el pare i la tieta - gran Emma Vilarasau fent d'Eulàlia Montsolís - de la Laia en diversos assassinats. Un cop destruïdes les proves va tenir un accident a propòsit i tots dos van morir. Abans, això sí, es va poder acomiadar de l'Eduard sabent que era el seu germà.

Nissaga de Poder - L'Eulàlia va a veure a la Laia a l'hospital

I finalment una curiositat. Una de les frases més recordades de la Laia és “ets un llimac fastigós”. Una frase adreçada a l'Amadeu i que va ser escollida en un concurs perquè ella li digués.

Posteriorment ha participat en sèries com 'UCO', 'Kubala, Moreno i Manchón' o el 'Ministerio del Tiempo'.

Jaume Borja entrevista Olalla Moreno

Però tornem a 'Com si fos ahir'. Jaume Borja, director i presentador de l'espai #safareigCSFA, ha entrevistat Olalla Moreno. Durant mitja hora han parlat de diversos temes, especialment del personatge de la Cati. El Jaume li ha dit obertament a l'Olalla que no li agradaria que la Cati acabi amb en Jofre. De fet, s'ha alegrat que l'intent de la Cati per lligar-hi no hagi funcionat. Amaga alguna cosa el Jofre? Molta gent pensa que sí.

La seva actitud és molt estranya i allò que avança Olalla fa pensar que la cosa va per aquí. Tot i que no ha fet gaire spoiler sí que ha avançat que d'aquí a final de temporada la paraula que defineixi la Cati és “drama”. “No és (el de la Cati) un futur alegre”. Tot i això l'actriu ha matisat que no ho sap tot fins a final de temporada i que finalment podria haver-hi un tomb.

Isaac Alcayde ha participat breument a l'entrevista per donar la seva opinió i ha donat diverses teories sobre això. També hem pogut conèixer que l'Isaac serà a la sèrie almenys fins a final de temporada.

Jaume Borja també ha tret el tema de les absurdes proves de la Virgínia, una trama molt criticada pels fans de la sèrie. Olalla Moreno ha volgut justificar la trama. Convencerà els teleespectadors?

Olalla Moreno opina sobre les actuals trames de 'Com si fos ahir'

Finalment, l'actriu barcelonina ha parlat sobre trames d'altres personatges. Pel que fa a la Marta i el Salva creu que el tema de l'acolliment no durarà i que s'acabaran cansant, especialment la Marta. La seva trama preferida és la del Miquel i la Noe. Creu que acabaran tornant.

Podeu veure l'entrevista sencera a continuació: