Muntatge amb una imatge de la Princesa Leonor. A la part inferior esquerra, una emoticona amb una militar

Les 2 faltes greus de Leonor a l'Acadèmia de Saragossa

La discutible actitud de la princesa

Set mesos després del seu ingrés a l'Acadèmia Militar de Saragossa, la princesa Leonor, va infringir les estrictes normes del codi militar, a través d'una actitud que sembla desmerèixer la seva condició especial com a hereva del tron.

En un parell d'ocasions, la princesa Leonor i altres cadets van arribar més tard de les 23 hores, i van superar el temps màxim permès per a les sortides nocturnes per la ciutat aragonesa. Això els va ocasionar dues faltes greus per part de l'Acadèmia. Tot i això, i malgrat les sancions que pugui rebre, Leonor està indemne de qualsevol possible expulsió a causa de la seva condició monàrquica.

Els propietaris dels locals de Saragossa on solen assistir habitualment la princesa i els seus companys estan encantats amb el seu bon comportament i una actitud sempre correcta. Però la rigidesa militar exigeix respectar el toc de queda i complir les normes estrictes.

Leonor no pot disposar d'un compte personal a Instagram ni a cap altra xarxa social perquè el seu grau superior com a hereva del tron no ho permet. No obstant això, el seu cercle d'amics més proper, va crear un compte on regularment van publicant fotografies de la princesa Leonor durant els seus entrenaments o protocols oficials.

De Roma a Saragossa

Molt probablement, als seus 18 anys, la princesa Leonor, com la princesa Anna immortalitzada per Audrey Hepburn al clàssic hollywoodià Vacances a Roma , dirigida per William Wyler el 1953, també necessita les seves distraccions fora de l'hermetisme monàrquic i militar que l'envolta, sense males intencions més enllà del desig de desconnexió. Encara que no sabem si Leonor alguna vegada s'ha trobat amb un periodista a l'aguait com Gregory Peck a l'esmentat film, més enllà de les seves obligacions, les princeses també es volen divertir i viure la seva pròpia vida personal.

Aquest petit escàndol en la conducta militar de la princesa, s'afegeix al rumor que es va filtrar un suposat vídeo de l'hereva ballant a TikTok ; la Casa Reial va reaccionar immediatament per desmentir aquesta notícia, ja que segons ells es tractava d'un Deepfake . Alguns periodistes es van encarregar d'analitzar el vídeo, descartant que la veritable identitat de la noia en qüestió fos la de la princesa Leonor, sinó que pertanyia a una TikToker anomenada Ericka Pineda.

A més de tot això, és notori el distanciament entre Leonor i la seva mare, Doña Leticia, per les seves exigències i extrema rectitud pel que fa a la seva educació. Aquesta circumstància evidencia una aproximació més propera cap a la figura del seu pare, el Rei Felip VI.