Muntatge amb una imatge de la cantant Suu ia la cantonada superior dreta una emoticona de foc

La cantant Suu i la seva confessió més picant

Els secrets d'una nit boja

"La ruina" és un programa que va començar les emissions a través de YouTube. La seva repercussió va ser tan remarcable, que poc temps després faria el seu salt a TVE. Presentant setmanalment per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, és segons la seva pròpia definició: “L'únic lloc on la misèria té premi”.

A cada nou capítol, tots dos còmics duen a terme entrevistes molt peculiars a personatges mediàtics, del món de l'espectacle. En un dels episodis més destacats, l'estrella convidada va ser l'emergent cantautora catalana Suu, que no va tenir cap objecció a confessar el que va viure durant una nit molt especial.

En un programa pel qual han desfilat Marc Giró, Santi Millà, Thais Villas, Toni Soler, Empar Moliner, David Verdaguer o Berto Romero, entre d'altres, no és estrany que el llistó dels confessors estigui molt alt. Tots han hagut de respondre sobre les insinuants preguntes de la parella de presentadors, comptant intimitats de to eminentment sexual, que han provocat no poques sorpreses.

Penjada literalment

Abans de complir els 24 anys, la barcelonina Susana Ventura, més coneguda com a Suu, es va sotmetre al qüestionari de Fuentes i Taltavull per, entre altres afirmacions, explicar el que havia viscut durant una nit amb un noi que acabava de conèixer i que, una vegada a la seva luxosa casa, li va preguntar: "Tu alguna vegada has mantingut relacions sexuals suspesa a l'aire?". Suu no va dubtar gaire i, després de la curiositat, va reconèixer que "em vaig quedar semi nua, no nua del tot, i em va convidar a pujar-me a un arnès que tenia preparat... I realment em va quedar suspesa una mica a l'aire, com un nadó que està aprenent a caminar”.

La curiosa experiència sexual de la jove cantautora podria sorprendre si ni fos perquè es tracta d'una noia amb una dilatada vida més pròpia d'una persona amb una llarga vida personal i professional. No en va, amb tan sols 18 anys va editar "Natural", el seu primer àlbum, una barreja de gèneres amb reminiscències a Txarango i La pegatina. Posteriorment, el 2020 sortiria a la llum el seu segon àlbum, "Ventura", produït per Carlos Sadness, de to molt més indie; el 2022 la seva aposta va ser pel pock rock de "Karaoke".

Durant la pandèmia va publicar el seu primer llibre de poemes i microrelats, titulat Fauna o amor. Una mica d'amor (o no) i molt de fauna va tenir, sens dubte, aquella nit curiosa amb aquell noi desconegut, que va acabar amb Suu sense poder-se treure l'arnès del sexe suspès, ni amb la inesperada visita d'una noia, que molt probablement era la parella del noi . Potser el seu tema "Lligar no és el teu", que es va popularitzar inicialment a través del seu compte d'Instagram, en tenia molt.