Muntatge amb una imatge de Marc Giró al seu programa "Late Xou amb Marc Giró" de RTVE. A la dreta una emoticona de foc.

Les confessions més picants de Marc Giró

El periodista català comparteix initimats

Marc Giró ho està petant amb Late Xou amb Marc Giró, un programa d'entrevistes molt personal, on el periodista català conversa amb diverses personalitats del món del cinema, el teatre, la música i altres àmbits de la cultura, l'oci i l'entreteniment.

Guanyador del Premi Nacional de Comunicació i Premi Ondas, el sentit de l'humor de Marc Giró és inimitable i això genera una atenció especial per part dels espectadors, una mica cansats de presentadors amb escassa personalitat. Amb anterioritat, Giró havia estat reconegut amb altres premis molt significatius: el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista de l´Associació de Dones Periodistes de Catalunya, per la iniciativa d´introduir continguts feministes en clau d´humor en programes audiovisuals, i el Memorial Pere Rodeja , atorgat pel Gremi de Llibreters de Catalunya,

"La ronda perversa" és un podcast presentat per David Balaguer, en què cada nou convidat s'ha de sincerar davant qüestions molt íntimes. Marc Giró ha estat un dels seus darrers convidats, en un capítol on va compartir protagonisme amb Sílvia Abril; tots dos van optar per entrar a l'"Olimp dels perversos", segons la mateixa filosofia del podcast, que s'arribava al seu capítol desè sota el títol de "Celebrar". La llibreria Ona de Barcelona va ser l'espai escollit per a l'enregistrament de l'episodi.

LA RONDA PERVERSA #10 - CELEBRAR amb Sílvia Abril i Marc Giró (Live Edition)

Sitges i la pèrdua de la virginitat

Amb aquesta parella de convidats no és estrany que el podcast derivés cap al políticament correcte, cosa que va encantar als seguidors del podcast. Durant el transcurs del capítol, Giró, que mai no ha amagat la seva inclinació homosexual, es va sincerar per confessar, sense embuts, que va perdre la virginitat als 14 anys , el dia que va decidir que era el moment. Aquell moment crucial en el seu despertar sexual, es va produir en un hotel de Sitges (localitat en què solia estiuejar amb la família), i va anar amb un jove italià.

Dins de la seva habitual naturalitat i sentit de l'humor únic, Marc Giró també va confessar que aquell dia va pensar que tenia molt per aprendre i que no vol oblidar aquesta experiència per recordar què no ha de fer. En les seves 'perverses' confessions per a un podcast que justament busca aquest tipus de situacions, Giró també va declarar que una vegada va tenir una proposta de pràctica de "pluja daurada" i va respondre qüestions relacionades amb la pràctica d'orgies sexuals, les quals considera com "un rotllo patatero", perquè al final només t'acaba per agradar-ne un”.

Marc Giró és un veritable crac de l'humor intel·ligent i la seva capacitat per materialitzar una ironia irreverent i sense concessions s'entreveu com un dels èxits més determinants en la història recent de la televisió del nostre país.