Jugadors de l'Atlètic de Madrid 'B' celebrant un gol

El Saragossa vol dues centrals de l'Atlètic de Madrid

Tots dos anirien en qualitat de cedits

Ha estat una temporada una mica peculiar a La Romareda, encara que no gaire distant a les dels últims anys. Els aragonesos van començar de forma escopetejada postulant-se a la zona noble de la Lliga Hypermotion. No obstant això, a poc a poc van anar perdent força i al final han acabat submergits a la batalla per no baixar.

Ara, amb la permanència ja certificada, els directius del Reial Saragossa estan començant a elaborar el full de ruta a seguir al mercat de fitxatges. Volen fer el pas definitiu d'una vegada per totes i poder lluitar seriosament per aconseguir el tan anhelat retorn a Primera. Per això, són conscients que hauran de confeccionar una plantilla tan competent com sigui possible.

I una de les demarcacions que en què més afany hauran de posar per reforçar és la de central. Sobretot, perquè el futur d'algun dels integrants actuals, com el d'Alejandro Francés, és a l'aire. I semblen haver trobat la solució al filial blanc-i-vermell.

El Reial Saragossa, a per dos jugadors de la pedrera 'colchonera'

Marco Moreno i Ilias Kostis figuren en aquests moments als candidats dels directius del Reial Saragossa per reforçar la seva defensa. Tots dos han militat aquest curs a Primera RFEF amb l'Atlètic de Madrid 'B', i han estat dos grans actius de l'equip dirigit per Fernando Torres.

El primer d'ells, Marco Moreno, és un canari de molta altura (1,91m) que va arribar al Cadet blanc-i-vermell el 2016. Des de llavors ha anat ascendint a poc a poc i ara és un dels més veterans del filial, on ha estat les darreres quatre temporades. Encara no ha debutat amb el primer equip, però, als 23 anys, ja se sent preparat per fer un pas endavant en la seva carrera.

Ilias Kostis, per part seva, ha patit una greu lesió que l'ha mantingut fora dels terrenys de joc des del desembre fins fa res. És d'un perfil semblant a Marcos Moreno: alt (1,88m) i contundent, encara que amb la diferència que és esquerrà i dos anys més jove. Va arribar a les categories inferiors 'colchoneres' el 2019 procedent del Juvenil de l'APOEL de Nicòsia.

Ha passat per diverses categories de la selecció nacional de Xipre, tot i que ara s'ha canviat a la selecció de la seva altra nacionalitat, la grega. Amb cap de les dues ha debutat amb l'absoluta.

El contracte de Marco Moreno amb l'Atlètic de Madrid venç el 2026 i el d'Ilias Kostis el 2027, però, davant les poques possibilitats (cap) que han tingut amb el primer equip, el club els busca una cessió on es puguin acabar d'adobar. I el Reial Saragossa és una opció valuosíssima, ja que podrien tenir molt de protagonisme tenint en compte les necessitats del club aragonès.

Bona relació entre clubs

De fet, ha estat precisament al filial de l'Atlètic de Madrid on el Reial Saragossa ha fet l'ull les últimes temporades per reforçar la seva plantilla amb més assiduïtat. Sense anar més lluny, aquest mateix curs tres integrants del planter aragonès provenen de l'Atleti B: Víctor Mollejo, Santiago Mouriño i Germán Valera. Abans també hi va ser Giuliano Simeone, el fill del Cholo.