Jugadors del Reial Madrid Castilla celebrant un gol el 2020

Ronaldo vol un jugador del Reial Madrid per al Valladolid

És un dels descarts de Carlo Ancelotti per al pròxim curs

Les apostes de Florentino Pérez al talent emergent brasiler han resultat majoritàriament exitoses. Només cal fixar-se en els casos de Vinicius i Rodrygo Goes, dos dels actius més grans de l'actual planter merengue. Pròximament arribarà Endrick, en qui també hi ha moltes esperances posades.

Tot i això, en els darrers anys també s'ha produït alguna inversió d'aquest tipus que, de moment, no ha esdevingut fructífera. És el cas, per exemple, de Reinier, per qui el mandatari madridista va desemborsar 30 milions d'euros el gener del 2020.

Reinier, doncs, és a prop de tancar la quarta temporada com a jugador en propietat del Reial Madrid. Tot i això, totes elles les ha passat cedit en diversos equips. Primer, del 2020 al 2022 al Dortmund; el 2023 va jugar al Girona i aquest curs ho ha invertit al Frosinone.

I la realitat és que en cap d'aquests casos ha pogut demostrar el talent que va demostrar tenir al Flamengo abans d'aterrar a la capital espanyola. Per això, encara que té contracte fins al 2026 amb el Reial Madrid, de moment segueix sense entrar als plans de Carlo Ancelotti. D'aquesta manera, als despatxos del Santiago Bernabéu ja l'estan buscant nou equip on poder jugar a mode de préstec el curs vinent.

Real Valladolid, oportunitat d'or per a Reinier

Hi ha un club, el Reial Valladolid, que ja ha sol·licitat als directius merengues la cessió de Reinier. Els val·lisoletans han certificat el seu ascens a la Primera Divisió i busquen jugadors de talent per poder competir a l'elit. Per això, Ronaldo s'ha fixat en aquest jove atacant brasiler, amb qui manté una bona relació.

L'arribada de Reinier a Pucela podria ser beneficiosa per a totes les parts. El Real Valladolid guanyaria un talentós futbolista que, si aconsegueix treure'n la millor versió, pot ser diferencial. El jugador, per la seva banda, trobaria un equip en què podria disposar de molt protagonisme, cosa que ha trobat a faltar en les seves anteriors cessions.

I el Reial Madrid podria tenir més controlada l'evolució del seu futbolista, en qui encara tenen destinades esperances. Al Reial Valladolid, a més, podria acabar d'adobar-se al futbol espanyol. I, si tot surt bé, ja es podria figurar entre els candidats a residir a la plantilla merengue de cara a la 2025/26.

De moment, en les seves tres aventures europees lluny del Santiago Bernabéu, Reinier ha disputat 80 partits en què ha pogut anotar 6 gols i repartir 4 assistències. Xifres una mica pobres tenint en compte que és un futbolista de tall ofensiu que pot abastar tant la demarcació de MCO com la d'extrem per qualsevol costat. Així i tot, és encara molt jove (22 anys) i té molt marge de millora.