Possible fitxatge del Barça per a l'extrem esquerre

El tapat del Barça per a la banda esquerra

Ja va ser a l'agenda culer fa uns anys

Són molts els fronts que té el Barça oberts de cara al mercat de fitxatges que està a punt de començar. Independentment que s'hagi produït un relleu al lloc d'entrenador, hi ha diverses demarcacions que s'han de reforçar de manera obligatòria. La prioritat absoluta és el centrecampista defensiu, això no és cap novetat, però des de la directiva també estan tractant de trobar bones opcions de mercat per a l'extrem esquerre, per exemple.

El cas de Joao Félix és una incògnita que apunta que no es resoldrà fins ben entrat l'estiu. Tampoc no se sap quines intencions té Hansi Flick amb ell. Raphinha ha rendit de forma excel·lent a les acaballes del curs, però la seva irregularitat no ha acabat de convèncer i podria ser un dels candidats a marxar.

I de Ferran Torres poc en queda per dir; té molts números de sortir. Per això, els observadors culers ja han proposat una sèrie de noms que podrien encaixar a la perfecció en aquesta demarcació. I un és un vell desitjat pel Barça, Karim Adeyemi.

Karim Adeyemi, a l'agenda del Barça

El periodista Enric Canyellas assegura que l'atacant alemany és una de les alternatives del Barça per a la posició d'extrem esquerre. El Barça es va quedar amb les ganes de poder comptar amb aquesta jove perla el 2022, quan el Borussia Dortmund va pagar 30 milions al RB Salzburg i va fer miques les esperances culers. Ara, dos anys més tard, Joan Laporta es torna a plantejar la seva incorporació.

Quan va arribar al Signal Iduna Park va signar un contracte de 5 anys que, per tant, té vigència fins al 2027. L'acord no incloïa cap clàusula de rescissió. Així, ara tot dependrà de les capacitats de negociació de Deco i, sobretot, de la voluntat de Karim Adeyemi.

El seu valor de mercat actual és de 28 milions d'euros. Aquesta suma podria ser assumible en el cas que finalment el Barça pugui acollir-se a la Regla 1:1 i que marxi algun futbolista deixant alts ingressos a les arques.

Karim Adeyemi és un futbolista que agrada enormement a Joan Laporta, un confés enamorat del futbol alemany, i també a Hansi Flick, compatriota seu que podria afavorir la seva arribada. La seva enorme habilitat en la conducció de pilota i la bona visió de joc aportarien al Barça un perfil d'atacant amb què actualment no compta. I un equilibri en un trident ofensiu de somni que estaria format també per Robert Lewandowski i Lamine Yamal.

Tot just té 22 anys, però ja ha demostrat ser un futbolista de primer nivell. Aquest dissabte té una cita important, la més transcendent en la seva curta trajectòria, ja que participarà a la final de la Champions League a la recerca del seu primer títol.