Jugadors de l'Athletic Club celebrant un gol

El Saragossa s'interessa per una jove perla de l'Athletic Club

Els aragonesos necessiten reforçar la posició d'extrem dretà

L'operació sortida a l'Athletic Club comença a agafar forma. Els bilbaïns no han volgut deixar les tasques per a última hora i han començat l'estiu amb magnificència, amb fitxatges com el d'Álvaro Djaló o Andoni Gorosabel. D'altra banda, futbolistes com Iker Muniain i Raúl García ja van anunciar que marxaven.

Per això, als despatxos de San Mamés estan centrats ara a veure què passa amb alguns jugadors que no han disposat de molts minuts. Un és la jove promesa Adu Ares, que precisament ha renovat (2027) i ha obtingut fitxa del primer equip just aquesta temporada, tot i que va debutar a l'anterior. Tot i això, el seu protagonisme no ha estat aclaparador, ja que té molta competència a la parcel·la d'extrem.

Per això, els directius s'estan plantejant si el que és convenient tant per a ell com per al club seria buscar-li una cessió. Tot i que també valoren l'opció que es pugui quedar, doncs recordem que 'Los Leones' disputen competició europea el curs vinent i requeriran de fons d'armari. Però, per si finalment es decanten per treure'l a mode de préstec, el Reial Saragossa està disposat a acollir-lo i brindar-li el protagonisme que necessita per acabar d'adobar-se.

Real Zaragoza destinació per a Adu Ares?

La Romareda s'augura un bon destí per al jove Adu Ares, ja que la posició d'extrem dretà està totalment deserta després del final de la cessió de Germán Valera. El nou projecte de Juan Carlos Cordero requereix l'arribada d'un futbolista que pugui ocupar aquesta demarcació i ser determinant. I la jove perla del planter de l'Athletic, en els pocs minuts de què ha disposat, ha demostrat que ho pot ser.

Als seus 22 anys ja ha pogut disputar 26 duels amb el primer equip, en què ha vist porta en 2 ocasions. Però, més enllà dels números, la realitat és que Adu Ares transmet perill cada cop que entra en contacte amb l'esfèric.

Tot i això, malgrat totes les seves destreses, a l'Athletic, de moment, no té lloc. L'amplíssima competència a l'extrem dret fa inviable que pugui disposar de tots els minuts de què necessita. Jugadors com Iñaki Williams o Unai Gómez habiten aquesta demarcació; també ho fa un dels fitxatges d'aquest estiu, Álvaro Djaló, que precisament és el cosí.