Jugadors del Reial Madrid celebrant un gol en un partit contra el Almería.

El Vila-real vol pescar al Reial Madrid

Haurà de competir amb el Real Betis pel seu fitxatge

El 'Submarino Amarillo' estarà de reformes aquest estiu. A La Ceràmica es veuran obligats a reposar gairebé completament el seu carburant (el seu centre del camp, vaja). En aquesta parcel·la patiran diverses baixes d'enorme entitat que requereixen recanvis sí o sí d'un nivell similar.

Coquelin i Capoue ja tenen peu i mig fora del Vila-real, amb Dani Parejo hi ha dubtes i Álex Baena és a l'agenda de diversos grans clubs. La que preocupa especialment és la possible sortida de l'almerienc, que ha estat amo i senyor de la medul·lar grogueta aquest any. La prioritat de la direcció esportiva i de Marcelino és tractar de retenir-lo, però, per si no ho acaben aconseguint, ja tenen un possible substitut a la recambra.

El seu nom és Dani Ceballos, que també està a la rampa de sortida del seu equip; en aquest cas, del Reial Madrid. Algunes informacions apunten que el Vila-real està contemplant el fitxatge, encara que són conscients que hauran de pugnar amb el Real Betis.

Dani Ceballos, de groc?

La 2023/24 ha estat, de nou, una temporada nefasta per a Dani Ceballos com a merengue. Carlo Ancelotti el contemplava com l'última opció per a la medul·lar i la seva participació s'ha limitat a 864 minuts. L'estiu passat ja es va parlar d'una possible sortida del centrecampista d'Utrera, però finalment va acabar renovant amb el Reial Madrid.

Aquest any, però, encara que el seu nou contracte no venci fins al 2027, és més a prop que mai de sortir. I, encara que el Real Betis és la primera opció, ja que és l'equip del seu cor i de la seva ciutat natal, no es descarten altres alternatives, com la del Vila-real.

El seu innegable talent amb la pilota als peus, la seva destresa en la conducció, la seva visió de joc i la seva habilitat per arribar a zona de finalització el converteixen en un substitut més que acceptable per a Álex Baena. A més, compta amb una prestigiosa trajectòria a l'esquena, ja que cal recordar que, a més de la del Reial Madrid i la del Reial Betis, també ha vestit la carcassa de l'Arsenal.

L'interès del Vila-real, tal com apunten les fonts, és, de moment, això: un simple interès. Tot dependrà de si finalment marxa Álex Baena. L'almerienc, a més de deixar un forat a la plantilla, deixarà diversos milions a les arques que el 'Submarno Amarillo' podrà aprofitar per emprendre grans fitxatges com el de Dani Ceballos.