Tomás Roncero, periodista

[VÍDEO] Tomás Roncero rep a Twitter: “Guanyem sense ser del poder”

El periodista es va mostrar emocionat després de la victòria del Reial Madrid

Ahir a la nit es van confirmar els pronòstics i la lògica va imposar la seva llei, provocant que el Reial Madrid es proclamés campió de la Champions League. Els merengues no van ser superiors a un Borussia Dortmund lluitador i dominador fins al minut 70. Així i tot, ja poden presumir de disposar de 15 títols del torneig més prestigiós del món a nivell de clubs a la seva vitrina.

Un cop Slavko Vincic va assenyalar el final del partit, l'eufòria es va desfermar a tot el madridisme i van començar les celebracions. Un dels que es va mostrar més emocionat va ser el periodista Tomás Roncero, que havia viatjat a Londres per presenciar en directe la gran final. Entrada ja la matinada, va entrar en directe a El Chiringuito de Jugones, programa en què és habitualment col·laborador.

A més d'alabar Dani Carvajal, Carlo Ancelotti i la plantilla sencera, Tomás Roncero va vociferar amb la poca veu que li quedava un commovedor discurs en què ressaltava la "grandesa" del Reial Madrid. "Sis Champions en deu anys sense ser dels xeics, sense ser del poder, sense tenir 200 milions cada estiu", va proclamar.

Les crítiques a Tomás Roncero

El vídeo d'aquestes declaracions, compartit pel perfil oficial del programa de Mega, es va omplir de crítiques i insults al periodista. "Per culpa de pallassos com tu, més d'un té mania al Reial Madrid", "No representes cap madridista, t'ha devorat el personatge", deia algun usuari.

Altres atacaven directament el Reial Madrid i les polèmiques en què sol estar embolicat el club blanc. Per exemple, podem llegir algun comentari com: "Pateixen i pateixen, i quan més pateixen, Florentino paga perquè el condicionin a l'altre equip, compra d'àrbitres... Et deixo amb el teu petit niu de corrupció". Un altre deia: “Els teus fills i néts veuran un equip guanyant per àrbitres i ajudes”.

Amb tot, el que pretenia ser un missatge entendridor va acabar desembocant en una pluja de crítiques cap al periodista i el seu club.

En aquestes mateixes declaracions, a més, va aprofitar per ressaltar la superioritat del Reial Madrid amb la resta d'equips en aquesta competició. “La primera el 1956 la va guanyar el Reial Madrid; l'última, el 2024, també. Els altres són només bons aspirants a somiar amb algun dia ser semblants”, va sentenciar.