Jude Bellingham i afició Reial Madrid

[VÍDEO]: El 'tifo' del Bernabéu a Bellingham que emociona l'afició del Reial Madrid

L'afició merengue va mostrar una pancarta recolzant el centrecampista anglès en el duel que enfronta el Reial Madrid i el Celta

El que va passar la setmana passada a Mestalla no va deixar indiferent ningú. El xoc entre València i Reial Madrid ja s'augurava molt tens per tots els al·licients que l'envoltaven. No obstant això, va anar molt més enllà i va acabar amb molta polèmica.

La gran queixa dels aficionats merengues sobre aquell duel és el gol que no va donar per vàlid Gil Manzano perquè va assenyalar el final just abans de la rematada. Si aquest gol arriba a ser vàlid, el Reial Madrid s'hauria endut la victòria i ara tindria 2 punts d'avantatge més que el Barça a LaLiga. Arran d'aquí, es va generar una tangana final que va acabar amb Jude Bellingham expulsat.

Tal com va indicar el col·legiat a l'acta, l'anglès va rebre la cartolina vermella per dirigir-s'hi "amb una actitud violenta". I, per això, el Comitè d'Àrbitres no va escoltar les queixes madridistes i va corroborar els dos partits de sanció.

Com que la torçada merengue segueix considerant injusta l'expulsió, avui han volgut mostrar el seu suport al seu futbolista més destacat aquesta temporada. Abans de començar el duel que els enfrontava al Celta al Santiago Bernabéu, la grada d'animació ha ensenyat una pancarta. En ella podia llegir-se un missatge: "Hey Jude! El madridisme està amb tu".

La temporada de Jude Bellingham

Tot i ser centrecampista ofensiu, Jude Bellingham ha aterrat dempeus a LaLiga ia aquestes alçades de la temporada segueix mantenint-se com el pitxitxi de la competició. Acumula 16 gols i 3 assistències en 22 partits al torneig de la Lliga i 20 dianes i 9 últimes passades en el còmput global.

Complert el mig any des de la seva arribada al Santiago Bernabéu, ja estan més que justificats els més de 100 milions que Florentino Pérez hi va invertir. A més, encara li queden moltes bones estones per passar al costat del madridisme, ja que el seu actual contracte venç el 2029. I cal recordar també que, encara que jugui com si en tingués 27, Jude Bellingham, només té 20 anys.

La seva actitud ha estat també ressenyable des de principi de temporada.No ha protagonitzat cap episodi d'egocentrisme o de falta de respecte. Dissabte passat a Mestalla se'n va anar de la llengua, però el seu cabreig, per a alguns, està més que acreditat.