Mika Marbre a l'Estadi de Gran Canària

Els tres equips de la zona alta que volen Mika Mármol

El futbolista de Terrassa ha cridat l'atenció de grans clubs d'Espanya a la seva primera temporada a LaLiga

La campanya de la UD Las Palmas està sent inesperablement sorprenent. L'equip canari, acabat de pujar de la segona divisió, està submergit en plena baralla per ficar-se en llocs europeus. I això que, a principis de temporada, l'objectiu principal era sens dubte aconseguir la permanència.

García Pimienta està aconseguint esprémer el talent dels seus futbolistes i mostrar una bona imatge en tots i cadascun dels partits que disputa. Els de la Palma de Gran Canària han aconseguit plantar cara als grans equips d'Espanya.

Tot i que són molts els jugadors que estan destacant amb la carcassa groga, n'hi ha un que, per la seva joventut, s'està emportant gran part dels elogis. No és altre que Mika Mármol. Aquest nivell és el seu nivell sobre el verd que, de fet, tres equips que aquest any militen a la zona alta de la taula s'han fixat en el català.

Mika Mármol, a la llista d'equips 'top'

Atlètic de Madrid, Real Betis i Girona s'estan plantejant seriosament fitxar el defensor de 22 anys que milita a la UD Las Palmas. Als seus 22 anys, Mika Mármol ja ha demostrat que té molt de futbol per davant i que és capaç d'autoproclamar-se amo i senyor de la defensa de l'equip.

Té amb una habilitat tremenda en les accions defensives i una destacable visió de joc a la sortida de pilota. Ràpid al tall i segur al xoc. A més, un altre dels factors que podria estar darrere de l'interès de clubs com el Real Betis o Girona a Mika Mármol és la seva possible revalorització.

És a dir, que aquests equips sospiten que el central català els pot donar moltes alegries a curt termini i que podran vendre'l en uns anys per una substancial quantitat de diners.

MIKA MÁRMOL | The best of the classy defender | Skills & Tackles

La trajectòria de Mika Mármol

Format a les categories inferiors del Barça, on va arribar a l'edat de juvenil després del seu pas per la Damm i pel Jabac Terrassa, va posar rumb a Andorra el 2022. Durant la campanya passada, la 2022/23 es va enfrontar a la UD Las Palmas dues vegades i va ser precisament allà quan va cridar l'atenció dels directius canaris. Així doncs, amb un únic any en segona n'hi ha hagut prou per fer el pas definitiu a primera i assentar-se a l'elit del futbol espanyol amb tan sols 22 anys.

A partir de l'estiu que ve, el jove futbolista pot continuar pujant graons a un ritme trepidant i vestir alguna de les samarretes més prestigioses de LaLiga EA Sports.