Míchel, entrenador del Girona

De més a menys: La jove perla del Girona que ha de sortir per continuar creixent

L'enorme competitivitat a totes les posicions del Girona ha provocat que un dels seus futbolistes se senti una mica descontent

L'excelsa campanya que està fent el Girona no és, ni de bon tros, producte de cap casualitat. És més aviat una causalitat: tot funciona a la perfecció. La doctrina de Míchel ha encaixat a la perfecció a Montilivi i pràcticament tots els seus futbolistes estan rendint a un nivell extraordinari.

Tant és així que, de fet, algun ha hagut de conformar-se a disputar pocs minuts malgrat mostrar grans prestacions sobre el verd. És el cas, per exemple, d'Arnau Martínez. El jugador de la pedrera del Barça semblava que seria el lateral dret titular del Girona, però, no obstant això, l'explosió de Yan Couto l'ha obligat a habitar assíduament la banqueta gironina.

I això, evidentment, ha provocat el descontentament del català, que se sent preparat per jugar molts més minuts. Per això, tant ell com el seu entorn ja estan valorant seriosament si la millor opció per a la seva progressió és abandonar el Girona. Només té 20 anys i ser suplent habitual no el compensa.

Arnau Martínez is a Beast Right-Back! Skills & Highlights 2023

La baixada d'Arnau Martínez i el futur

El defensor nascut a Premià de Dalt ha estat suplent en cinc dels sis darrers partits que ha disputat el Girona a LaLiga. I això era del tot inesperat, tenint en compte que al començament de temporada era pràcticament inamovible dels esquemes de Míchel. De fet, tan bé estava rendint que fins i tot va arribar a anar convocat i a debutar amb la Selecció Espanyola.

Tot i això, a partir del mes de setembre, Yan Couto va començar a guanyar-li la partida i a Arnau Martínez no li va quedar altra que acceptar la seva nova realitat. Però ara, com que aquesta tendència s'ha mantingut amb el pas de les setmanes, ha arribat al límit i vol buscar un nou equip.

El Leipzig sembla el club que més afany està posant a poder fitxar el jove lateral dret de 20 anys. Per l'estil de joc de l'elenc germà, Arnau Martínez, un veloç carriler amb molt de recorregut, podria encaixar a la perfecció. I per això Marco Rose demana el fitxatge amb insistència.

La trajectòria d'Arnau Martínez

Arnau Martínez va aterrar ben jove a La Masia i allà va passar els primers anys de formació futbolística abans de provar durant dues temporades al Centre d'Esports l'Hospitalet. El primer any de cadet ja va abandonar l'equip barceloní per fitxar i continuar creixent al Girona.

I allà, al nord de Catalunya, ha estat on ha pogut complir el seu somni de debutar a primera divisió. Però ara, sis anys després de la seva arribada a Montilivi, sembla que la seva aventura és més aviat a punt d'acabar-se. Aquesta temporada ha participat en 20 partits, 15 a LaLiga i 5 a la Copa del Rei, en què ha aconseguit brindar 3 assistències.