Nova agressió de Vinicius

[VÍDEO] Nova agressió de Vinicius: Avui contra Mingueza

El futbolista brasiler ha tornat a protagonitzar una polèmica acció que novament s'ha saldat únicament amb una groga

El nom de Vinicius apareix darrerament en molts titulars de la premsa esportiva. I no únicament per les seves excelses prestacions sobre el verd, que també, sinó perquè s'està acostumant a agredir rivals amb total impunitat. I aquestes accions es tornen més habituals que puntuals.

Gran part de la comunitat futbolera es queixa de tres accions de Vinicius en els últims vuit dies el càstig dels quals podria haver estat superior al d'una groga. A Mestalla va agredir Sergi Canós, a més de mostrar una constant actitud provocativa contra la grada. Al Bernabéu, als vuitens de la Champions League, va colpejar al coll Willi Orban després de rebre una falta del defensa del Leipzig.

I ara, la tercera en discòrdia, ha passat aquesta mateixa tarda mentre el Reial Madrid rebia el Celta al feu merengue. Óscar Mingueza s'ha vist superat per Vinicius i el central de l'elenc biguès l'ha agafat de la samarreta per tallar el contraatac. El brasiler s'ha aixecat i immediatament, en una acció semblant a la de dimecres, ha anat a empényer el rival sense la pilota pel mig.

L'acció s'ha saldat amb una amonestació per a cadascú i les xarxes socials han explotat amb aquesta nova agressió de Vini. Molts usuaris de X sol·liciten que l'atacant madridista hauria d'haver estat expulsat.

Vinicius i les expulsions

Tot i que aquesta agressiva actitud de Vinicius ha estat assídua des de la seva arribada a Madrid el 2018, el brasiler no ha vist ni una sola cartolina vermella. De fet, l'única que li van mostrar a Mestalla el curs passat després de propiciar un cop de puny a la cara d'Hugo Duro se la van acabar retirant a posteriori. Ha disputat un total de 168 partits amb l'equip merengue.

Això sí, ha vist 26 grogues i s'ha perdut diversos partits per acumulació de targetes: una dada poc habitual en un atacant. Tot i això, no sembla que el brasiler estigui molt per la tasca de canviar d'actitud. I encara menys si el seu propi entrenador, Ancelotti, insisteix a defensar-lo.

El tècnic italià es va queixar precisament en la prèvia del duel entre el Reial Madrid i el Celta que Vinicius és el jugador més perseguit que ha vist en tota la seva trajectòria.