Estadi José Zorrilla i possible fitxatge del Real Valladolid

El Valladolid podria obtenir una cessió de bon nivell

Compte amb experiència prèvia a LaLiga

Real Valladolid està avaluant la possibilitat d'incorporar Koba Koindredi, un prometedor centrecampista que ha estat ofert al club pels seus agents. El futbolista milita actualment a l'Sporting de Portugal, però el club lisboeta pretén buscar-li cessió la temporada que ve perquè s'acabi d'adobar.

Banqueta de l'estadi José Zorrilla
Estadi José Zorrilla, possible nova destinació per a Koba Koindredi | Real Valladolid

La trajectòria de Koba Koindredi

Koba Koindredi, de 22 anys, va començar la seva carrera a les categories inferiors del Toulouse abans de traslladar-se al València CF, on es va destacar al filial i va arribar a debutar amb el primer equip. L'estiu del 2023 va marxar a l'Estoril i mitja temporada a terres portugueses en van tenir prou perquè l'Sporting de Portugal pagués cinc milions per fitxar el centrecampista. Tot i això, la competència al centre del camp de l'Sporting ha limitat les seves oportunitats, cosa que ha portat el club a considerar una cessió perquè el jove talent adquireixi experiència i minuts de joc necessaris per al seu desenvolupament.

I, davant d'aquesta tessitura, els seus agents han considerat que la millor opció és un préstec a Espanya oa Portugal, on ja té experiència i no s'hauria de sotmetre a període d'adaptació. Per això, el Valladolid ha rebut l'oferiment dels seus representants. I ara als despatxos del José Zorilla estan valorant la viabilitat de la seva arribada.

Cal tenir en compte que en aquests moments hi ha un overbooking a la medul·lar val·lisoletana. De fet, perquè Koba Koindredi pogués arribar al Pucela, abans haurien de marxar César de la Hoz o Kike Pérez.

Poc protagonisme aquest curs

Durant la temporada 2023/2024, Koba va jugar 15 partits amb a la lliga portuguesa, 11 amb l'Estoril i 4 amb l'Sporting de Portugal. En les seves 29 minuts de joc amb què va acabar sent el campió de la competició va demostrar tenir grans rampells de qualitat que, no obstant això, necessitaven ser millorats amb més minuts.

Dues persones estrenyent mans davant d'un logotip de SCP Sporting.
Koba Koindredi en la presentació com a nou jugador de l'Sporting de Portugal | sportinglisboa

Al llarg de l'any passat va demostrar ser un jugador dinàmic amb una gran capacitat per distribuir la pilota i trencar línies defensives amb les passades precises. El seu estil de joc encaixaria bé al Real Valladolid, que necessita talent per aconseguir complir els seus objectius en el retorn a l'elit del futbol espanyol.

A LaLiga ja va poder jugar algunes estones amb el València; van ser 12 partits en total. Cal recordar, això sí, que encara és molt jove, 22 anys, i que, de moment, no ha aconseguit establir-se en la titularitat de cap dels grans equips en què ha jugat. Sí que ho va fer en la seva cessió de mitja temporada al Real Oviedo la 2022/23 a Segona Divisió.