Nou fitxatge de l'Espanyol

Fitxat: Primera incorporació de l'Espanyol per a la temporada 2024/2025

Arriba per suplir la marxa d'Óscar Gil

L'Espanyol ha fet oficial el seu primer fitxatge per a la temporada 2024/2025, confirmant l'arribada d'Álvaro Tejero. El lateral dret, procedent de l'Eibar, s'uneix a l'equip periquito després de finalitzar el contracte amb el club armer. Aquest moviment estratègic reforça la defensa de l'Espanyol, que busca consolidar-se a la tornada a Primera Divisió.

Álvaro Tejero en la presentació com a jugador de l'Espanyol
Álvaro Tejero en la presentació com a jugador de l'Espanyol | @alvarotejero2

Álvaro Tejero, de 27 anys, ha signat un contracte fins al 30 de juny del 2025 amb una temporada addicional opcional. Format a la pedrera del Reial Madrid, el madrileny té una trajectòria notable al futbol espanyol. Després de debutar amb el primer equip merengue, va ser cedit a l'Albacete Balompié, on va demostrar la seva vàlua amb actuacions destacades. Posteriorment, es va unir a l'Eibar, on va acumular una valuosa experiència a LaLiga i la Segona Divisió. Durant el seu periple a Ipurua, a més, va passar una temporada cedit al Reial Saragossa.

A la temporada 2023/2024, Tejero va jugar 36 partits amb l'Eibar a Segona Divisió, aportant 2 gols i 7 assistències. En aquests darrers anys ha pogut demostrar la seva solidesa defensiva i capacitat per incorporar-se a l'atac. El seu estil de joc, basat en la rapidesa i l'habilitat per fer centres precisos, el converteix en una incorporació valuosa per a l'Espanyol, que busca cobrir el buit deixat per la no-renovació d'Óscar Gil.

Amb el seu fitxatge, l'Espanyol s'ha pogut anticipar a l'interès d'altres equips de Primera Divisió que també volien poder comptar amb els seus serveis. Real Valladolid, Alabès i Las Palmas han estat els rivals dels periquitos a la pugna, així com també el Com de Cesc Fábregas.

Competència al lateral dret

Amb l'arribada d'Álvaro Tejero, l'Espanyol enforteix una posició que ja té el talent emergent d'Omar el Hilali. La competència entre Tejero i El Hilali promet elevar el nivell de l'equip, proporcionant a l'entrenador Manolo González múltiples opcions tàctiques. Aquesta rivalitat interna beneficiarà l'elenc blanc-i-blau, que necessita solidesa defensiva per evitar els errors que van llastar el rendiment en campanyes anteriors.

Estadi del RCD Espanyol sense públic i sense jugadors a la gespa
RCDE Stadium, nova llar d'Álvaro Tejero | RCD Espanyol

L'adaptació d?Álvaro Tejero al'Espanyol s'augura sense contratemps. La seva experiència en diverses categories del futbol espanyol i el seu coneixement de LaLiga, on ja va jugar 21 partits (20 amb l'Eibar i 1 amb el Reial Madrid), li proporcionen un avantatge significatiu. A més, el seu estil de joc dinàmic i la capacitat per contribuir tant en defensa com en atac s'alineen perfectament amb les necessitats de l'equip.

Ara, doncs, després de quatre temporades consecutives a la divisió de plata, li ha arribat una nova oportunitat de retornar a l'elit del futbol espanyol. La realitat és que el passat curs 2023/24 va emergir com un dels millors laterals drets de la Lliga Hypermotion. Per tant, aquest moviment de l'Espanyol que se l'ha endut sense invertir ni un sol euro, es pot considerar intel·ligent.