Jugadors del Reial Madrid Castilla celebrant un gol

Tres jugadors de la pedrera del Reial Madrid a l'agenda de l'Espanyol

Es mantenen les bones relacions entre tots dos clubs malgrat el fitxatge de Joselu

L'Espanyol ha posat la seva mirada en tres jugadors de la pedrera del Reial Madrid per reforçar la seva plantilla de cara a la temporada que ve: Mario Martín, Álvaro Rodríguez i Pablo Ramón. Aquests joves talents, que han destacat al Reial Madrid Castilla, podrien ser els propers fitxatges del club català, buscant rejovenir i potenciar el seu equip amb jugadors prometedors. Això sí, les tres opcions, en principi, serien com a préstec.

Mario Martín, centrecampista de 21 anys, ha estat una peça clau al Reial Madrid Castilla durant la temporada 2023/24. Amb la seva visió de joc i capacitat per recuperar pilotes, Martín ha demostrat ser un jugador complet i versàtil. Les seves estadístiques reflecteixen el seu impacte a l'equip, amb una mitjana de 85% de passades completades per partit i una notable capacitat per interceptar el joc del rival.

A l'entorn del futbolista de Sonseca consideren que el seu periple al filial merengue ha d'arribar ja al final i que Mario Martín ha de fer un salt. Carlo Ancelotti té àmplia confiança en la seva progressió i, de fet, ja li va permetre debutar amb el primer equip el curs passat. Això sí, la competència a la medul·lar és ferotge i, per això, als despatxos de Chamartín consideren apropiat buscar-li un equip per cedir-lo.

I encara que l'Espanyol és un dels que sembla liderar la pugna, el Reial Valladolid també ha fet saber del seu interès Florentino Pérez. Pericos i pucelanos ja s'han trobat en tres ocasions des de començament de mercat en baralles per fitxar un jugador en concret. La relació del Reial Madrid amb tots dos és força positiva, per la qual cosa, en aquests moments, qualsevol dels dos destins s'augura probable per al centrecampista.

Els gols d'Álvaro Rodríguez

Álvaro Rodríguez, davanter de gairebé 20 anys, és un altre dels objectius de l'Espanyol. Rodríguez ha mostrat una capacitat golejadora impressionant a l'última temporada amb el Castella, anotant 10 gols i proporcionant 2 assistències en 32 partits. La seva habilitat per posicionar-se a l'àrea i el seu instint de gol el converteixen en una opció atractiva per a l'atac de l'Espanyol, que necessita reforçar-se amb un davanter jove i amb projecció que acompanyi Martin Braithwaite.

Recordem que l'ariet, tot i que està nacionalitzat amb l'Uruguai, va néixer a Palamós el 2004 i, de fet, es va formar a les categories inferiors del Girona. Tornar a la Catalunya natal podria suposar un gran atractiu per a ell. De moment, explica la premsa, les negociacions per aquests tres jugadors estan una mica estancades, però hi ha voluntat per part de les tres parts d'avançar.

Un jove per a la defensa

Del que menys se n'ha parlat ha estat de Pablo Ramón, defensa central de 23 anys, que completa la llista dels jugadors del Reial Madrid a l'agenda de l'Espanyol. El mallorquí ha estat fonamental en la defensa del Castella, destacant-se per la seva capacitat per guanyar duels aeris i la seva solidesa a la marca. Durant la temporada 2023/24, va registrar un 70% de duels guanyats i va ser una presència constant a la defensa defensiva.

Recordem que Víctor Ruiz, defensa central, ha estat un dels jugadors que ja ha abandonat l'entitat periquita en aquests primers compassos del mercat. Per això, a l'entitat catalana necessiten un reforç per a aquesta parcel·la. I Pablo Ramón podria ser una bona opció, tenint en compte que els altres tres integrants pertanyen més aviat al gremi de 'veterans'.