Possible fitxatge de la UD Las Palmas i l'Estadi de Gran Canària de fons

Assegura gols a Segona i ara el vol l'UD Las Palmas

L'Alabès també és a la cursa pel seu fitxatge

El davanter de l'Eibar, Juan Diego Molina Martínez, conegut futbolísticament com a Stoichkov, ha despertat l'interès de la UD Las Palmas després d'una impressionant temporada a Segona Divisió. El club canari busca reforçar el seu atac i ha posat els seus ulls al gadità, un jugador que pujaria el nivell de l'actual saldo d'atacants a la Unión Deportiva.

Stoichkov, de 30 anys, ha tingut un rendiment notable la temporada 2023/24 amb l'Eibar. Va participar en 42 partits, anotant 12 gols i brindant 7 assistències, la qual cosa el converteix en un dels ariets més efectius de la categoria. La seva capacitat per trobar el fons de la xarxa i la seva visió de joc li han valgut el reconeixement i l'interès de diversos clubs, entre els quals Las Palmas; l'Alabès també està pendent.

Las Palmas, que necessita reforçar la plantilla amb jugadors d'atac, veu en Stoichkov una oportunitat d'or. No és cap novetat que a la Unión Deportiva necessiten fitxar un parell d'atacants; ho va assegurar el mateix president de l'entitat canària. La possible arribada d'Stoichkov a Las Palmas, doncs, s'emmarca en aquesta estratègia de fitxatges que pretén consolidar un equip competitiu per a la temporada que ve; i sobretot, pujar el nivell de la seva línia d'atacants.

El davanter andalús té contracte amb l'Eibar fins al 2026, cosa que podria complicar el traspàs. Tot i això, les negociacions estan en marxa, i Las Palmas està disposat a fer un esforç per assegurar el seu fitxatge. Els d'Ipurua, que no el volen deixar sortir, sol·liciten, segons el MARCA,una xifra propera al milió d'euros.

Com anell al dit

La flexibilitat del jugador per exercir-se en diverses posicions ofensives és un punt a favor seu i el seu estil de joc encaixaria bé en l'esquema tàctic de l'entrenador de Luis Carrión. De fet, l'elenc canari necessita un jugador per a la punta del seu atac i també un extrem. I Stoichkov pot abastar les dues demarcacions.

L'interès de Las Palmas en Stoichkov es justifica també per les necessitats específiques del club en termes de fitxatges. L'equip canari ha tingut dificultats per trobar un golejador constant i la seva arribada podria ser la solució a aquest problema. Amb la seva experiència i habilitats, el davanter podria proporcionar els gols necessaris per impulsar Las Palmas en el seu objectiu d'assentar-se a LaLiga i batallar, per què no, per objectius ambiciosos.

Si bé és cert que la nòmina d'atacants de la Unión Deportiva és, en aquests moments, extensa, la realitat és que encara s'han de produir diversos moviments en el que queda de mercat. Sense anar més lluny, els pio-pio han tancat l'arribada de Jaime Mata i de Cedric. Tot i això, segons la font anteriorment esmentada, l'ex del Reial Valladolid sortirà cedit.

També ho farà, en principi, Sory Kaba, encara que Luis Carrión prefereix analitzar el seu rendiment a la pretemporada abans de prendre la decisió definitiva.

Amb tot, Luis Carrión, que prové precisament d'una banqueta de Segona (Reial Oviedo), ha pogut patir en primera persona el talent de Stoichkov. Aquesta temporada, el gadità li ha anotat un gol i ha brindat una assistència en duels directes davant dels carbayones.