Possible fitxatge de Real Zaragoza i Tenerife

Tenerife i Saragossa competeixen per fitxar un '9': A cost 0 i amb % de futura venda

Ha deixat una gran impressió malgrat el fracàs del seu equip

Com és habitual en els últims anys, la propera edició de la Lliga Hypermotion s'augura d'allò més igualada i imprevisible. Són diversos els equips que, a priori, es postulen com a grans candidats a l'ascens. Entre ells, dos, Tenerife i Saragossa, que fa uns quants anys que no mostren una ressenyable versió que els apropi al gran objectiu.

Per això, els directius dels dos elencs estan treballant ja en la confecció de la plantilla del curs vinent. Tots dos pretenen reforçar la davantera i estan buscant un '9' que pugui convertir-se en la gran referència ofensiva de l'equip. I sembla que s'han fixat en el mateix futbolista, Jorge Pascual.

Jorga Pascual, ariet de projecció

Poques coses a la vida podem catalogar de segures, però una és que Jorge Pascual abandonarà el Vila-real B aquesta temporada. Encara que el seu equip hagi estat el cuer de la Lliga Hypermotion, el davanter almerienc ha deixat una impressió bàrbara sobre el verd. Ha anotat 4 gols i ha repartit 4 assistències en 39 partits i ha demostrat la seva enorme projecció.

Fins i tot ha debutat amb el primer equip del Submarí Groc, amb què ha tingut l'oportunitat de jugar en 139 minuts repartits en 5 duels diferents. De fet, ja va veure porta amb l'elenc groguet a la Copa del Rei. Per tot això, ha cridat latenció de diversos equips.

I encara que fins i tot ha suscitat interès en equips de Primera, com el Celta de Vigo o el Leganés, tot apunta que es quedarà a Segona, on podrà disposar de més minuts i acabar d'adobar-se. En aquest ordre d'idees, Tenerife i Real Zaragoza són els dos equips que lideren de moment la licitació, segons el Diario de Aragón.

L'ariet de 21 anys, doncs, afrontarà una nova aventura aquest estiu i s'augura com una de les grans gangues del mercat. La font anteriorment esmentada informa que el Vila-real, encara que el seu contracte no venci fins al 2026, acceptarà que surti a cost zero. Això sí, reservant-se un percentatge per futura venda.

Jorge Pascual continuarà formant part del futbol professional espanyol per segona temporada consecutiva. Va començar el seu camí al CD Orient abans d'arribar a les categories inferiors de l'UD Almeria. Després, amb 12 anys va recalar ja al Vila-real, on ha estat fins aleshores, encara que va marxar un curs cedit al Juvenil A del Roda.