Jugadors del Cadis CF abans d'un partit

El Valladolid vol un futbolista del Cadis a un preu molt reduït

Ha estat a prop de tornar al José Zorrilla diverses vegades

El descens sempre comporta altres danys col·laterals com el de la inevitable marxa de talents. Passa any rere any i als clubs descendits no els queda cap altra que assumir-ho i buscar solucions. Aquest estiu li passarà, per exemple, al Cadis.

Els gaditans estan veient com estan arribant infinitat d'ofertes per diversos jugadors. Un dels que ha rebut una interessant proposta és Iván Alejo, que podria tornar d'una vegada per totes al club on es va formar, el Real Valladolid. Els val·lisoletans necessiten obligatòriament un reforç per al seu extrem dret i han pensat en ell.

De fet, Iván Alejo va néixer a Valladolid, fet que suposa un punt extra per acostar postures amb el futbolista. Té contracte amb el Cadis fins al 2025, però els gaditans estan disposats a deixar-lo marxar aquest mateix estiu i algunes fonts garanteixen que li han posat un preu de sortida d'1 milió. Xifra més que assumible per al Pucela.

Iván Alejo, rumb a Pucela?

No és la primera vegada, ni la segona, que Iván Alejo sona com a possible fitxatge per al Reial Valladolid. De fet, el 2021 la seva incorporació estava pràcticament tancada, però a última hora els blanc-i-violetes van trencar l'acord i es van decantar per Gonzalo Plata. Aquesta vegada, sembla complicat que passi alguna cosa que pugui impedir el retorn del futbolista al club en què es va formar del 2003 al 2011.

Totes tres parts estan per la feina que l'acord que es produeixi. El Reial Valladolid necessita un ED, Iván Alejo vol seguir jugant a Primera i el Cadis requereix vendre. I encara que sembla que l'Osasuna també ha mostrat el seu interès, el més probable, assegura l'AS, és que Iván Alejo jugui al José Zorrilla el curs vinent.

Als seus 29 anys, Iván Alejo podria vestir la sisena samarreta al futbol professional, després d'haver-se enfundat prèviament les d'Alcorcón, Eibar, Màlaga, Getafe i Cadis. Aquest curs, encara que ha disputat 30 duels amb l'elenc gadità, no ha anotat cap gol a LaLiga ni a la Copa del Rei. Tampoc ho va fer a la 2022/23; el seu darrer gol en partit oficial va ser el 9 d'abril del 2022.

Així i tot, al Reial Valladolid confien que un retorn a casa pugui ajudar Iván Alejo a retrobar-se amb la seva millor versió. En cas de concretar-se la marxa, el futbolista posaria punt final a un periple de cinc anys a la Tacita de Plata.