Jugadors del Celta celebrant un gol

Va jugar al Barça a Primera, ara el Mallorca vol fitxar-lo procedent del Celta

No entra als plans de Claudio Giráldez i a Son Moix necessiten un extrem

A La Palma de Mallorca hi ha moltes esperances posades la temporada que ve. Ja vénen de signar un gran curs en què fins i tot han arribat a disputar la final de la Copa del Rei. Tot i això, l'arribada de Jagoba Arrasate a la banqueta ha suscitat una il·lusió extra a la parròquia 'bermellona'.

El tècnic basc ja s'ha posat fil a l'agulla, en coordinació amb la direcció esportiva, per intentar confeccionar el millor planter possible. I des de les oficines de Son Moix han identificat la necessitat de fitxar un extrem. La prioritat és Abde, però també s'estan valorant altres opcions.

I una de les que més força està agafant és la de Carles Pérez, que no entra als plans de Claudio Giráldez al Celta de Vigo. El català posarà punt final a la seva aventura a Balaídos un any després de la seva arribada malgrat tenir contracte vigent fins al 2027.

Carles Pérez, a l'òrbita del Mallorca

Nascut a Granollers el 1998, va fer els seus primers passos al futbol base del CF Vilanova abans de passar per la Damm. Després va posar rumb a l'ara coneguda com a Ciutat Esportiva Dani Jarque per jugar a les categories inferiors de l'Espanyol del 2008 al 2012. Va arribar al Barça en edat de Cadet i com a blaugrana va acabar de formar-se i fins i tot va debutar amb el primer equip, amb qui va tenir fitxa a la 2019/20.

Aquella mateixa temporada, al mercat hivernal, Carles Pérez va posar rumb a la Roma. L'elenc de la ciutat de les Set Colines va pagar 13 milions d'euros al Barça pel fitxatge. Dos anys després i sense gaire èxit a la capital transalpina, va signar amb el Celta, primer a mode de cessió i després, el 2023, ja com a jugador en propietat.

No obstant això, la seva trajectòria com a celeste no ha estat tan exitosa com s'esperava i ara es podria buscar nou equip. Davant d'aquesta tessitura, el Mallorca s'hi ha interessat i, segons algunes fonts, ja està analitzant la viabilitat, esportiva i econòmica, pel seu fitxatge. El seu valor de mercat és de 2,5 milions d'euros.

En el curs acabat s'ha mostrat una mica irregular sobre el verd i han aparegut diverses lesions que han truncat la seva progressió. Tot just ha pogut participar en 16 partits de LaLiga, en què ha anotat un únic gol i repartit una assistència. A la Copa del Rei va jugar tres eliminatòries i va marcar dues dianes més.