Possible fitxatge de Tenerife, Elx o Cartagena

Tenerife, Cartagena i Elx volien un jugador de l'Athletic... i se'n va a l'Albacete

Ja ha estat cedit aquesta temporada a Segona Divisió

El mercat de fitxatges és una carrera de supervivència en què el que no corre, vola; i qui ni corre ni vola, s'enfonsa. Els miradors i els directius treballen a preu fet per trobar les millors opcions per reforçar les seves respectives plantilles. I, encara que moltes vegades han de bregar amb la limitació econòmica, també destinen cert temps a trobar jugadors que figurin a la llista d'agents lliures.

I un dels que formava part d'aquell selecte grup de jugadors sense equip era Jon Morcillo , la prometedora projecció del qual ha quedat estancada els últims anys. Hi havia moltes esperances posades en ell a Lezama, però les lesions i la manca d'oportunitats l'han llastat. Per això, als despatxos de San Mamés han decidit no renovar el contracte, que venç el 30 de juny d'aquest 2024.

Davant aquesta tessitura, hi havia tres equips de la divisió de plata que s'han llançat a per ell: Elx, Cartagena i Tenerife . Cal recordar que l'extrem basc ha militat aquest curs en forma de cessió a la SD Amorebieta. I, encara que l'equip no ha aconseguit la permanència, Jon Morcillo ha mostrat un bon nivell, i ha acabat la campanya amb 4 gols i 2 assistències en 37 partits.

La cursa per Jon Morcillo

El Desmarque considerava el FC Cartagena com el millor posicionat per aconseguir els serveis de l'atacant de 25 anys. L''Efesé' comptava amb una carta important: la mare de Jon Morcillo va néixer a Cartagena. Tot i això, el futbolista s'està prenent el temps necessari per prendre la decisió adequada, ja que vol prioritzar per sobre de tot el factor esportiu.

I, en aquest ordre d'idees, el que més el convencia, segons altres mitjans, era el CD Tenerife. Els cigarrets estan tractant de construir un equip guanyador que sigui capaç de lluitar per l'ascens. L'Elx, per la seva banda, semblava ser el tercer en discòrdia, ja que cap reporti considera que estigui a prop de fitxar-lo.

La sorpresa ha saltat les últimes hores amb l'anunci de l'Albacete per aconseguir els seus serveis. El club, també a la Lliga Hypermotion, ho ha anunciat a través de Twitter. Amb aquest reforç - i d'altres que puguin arribar - l'Albacete confia a pujar a Primera i recordar l'època daurada del 'Formatge Mecànic'.

Jon Morcillo va arribar al filial de l'Athletic el 2018, amb 20 anys, i va debutar amb el primer equip dos anys més tard, la 2020/21. En total, va poder jugar 53 partits , anotant dues dianes i brindant tres passades de gol. Tot i això, poc va durar la seva aventura, ja que els dos últims anys els ha passat cedit: el primer al Reial Valladolid i el segon a la SD Amorebieta.