Ansu Fati, jugador del Barça

Bones notícies per als fans d'Ansu Fati

El de la pedrera culer acaba el seu contracte de cessió amb el Brighton el 30 de juny

Ansu Fati ha estat un dels jugadors que més ha il·lusionat el barcelonisme a l'era 'postMessi'. Va tenir unes primeres aparicions estel·lars amb el primer equip quan ni tan sols havia arribat a la majoria d'edat. Tot i això, amb el pas dels mesos van aparèixer les lesions per truncar les següents temporades amb el Barça.

Amb tot, Ansu Fati va ser titllat de 'transferible' per part de Xavi Hernández l'estiu passat i va marxar a manera de préstec al Brighton de la Premier League anglesa. Però la seva aventura a l'illa britànica no ha estat gaire diferent. Sí que va tenir un començament de curs una mica ressenyable, però va tornar a caure lesionat i va desaparèixer durant la resta de la temporada.

Ara, a finals de juny ha de retornar al Barça, club amb què té contracte en vigor fins al 2027. I, en principi, la intenció del club era la de buscar un equip que volgués fitxar el futbolista. No entrava, per a res, als plans de Xavi.

Hansi Flick, el seu únic valedor

Tot i això, la destitució de l'egarenc i l'arribada de Hansi Flick han suposat un nou halo d'esperança per a Ansu Fati. L'atacant compta ara amb una nova oportunitat de demostrar el talent i guanyar-se quedar-se al Barça. De fet, segons l'Sport, el tècnic alemany confia que torni a la seva millor versió i, per això, li donarà una oportunitat durant els amistosos de pretemporada.

Hansi Flick té molt bones referències dels primers anys d'Ansu Fati a l'elit i vol recuperar aquest atacant diferencial que va demostrar ser. I a la directiva no veuen amb mals ulls les intencions del nou míster blaugrana. A més, són conscients que el fet que pugui tenir minuts a la pretemporada donaria un nou aparador al futbolista i podria augmentar la llista d'interessats.

De moment, els clubs que han preguntat per Ansu Fati han estat Sevilla, València, Real Betis i Vila-real. Tots ells preveuen una cessió amb el pagament de la fitxa compartida, però el Barça preferiria, en cas que Hansi Flick acabés descartant-lo definitivament, poder treure'l traspassat. I l'únic que sembla disposat a valorar el seu fitxatge, ara mateix, és el Wolverhampton, on el representant, Jorge Mendes, té una enorme influència.

Així doncs, Hansi Flick donarà una nova oportunitat a Ansu Fati perquè pugui complir el seu somni de triomfar al Barça. Tot depèn ara del jugador del planter blaugrana.