Possible fitxatge del Sevilla

El Sevilla, ambiciós: Volen aquest 9 que podria competir pel Pitxitxi

Ha quedat segon a la baralla per la Bota d'or

Serà un estiu especialment mogut als despatxos del Sánchez-Pizjuán. Víctor Orta no tindrà vacances, ja que haurà de treballar durament per intentar confeccionar el millor planter possible de cara al proper curs. El que ha passat els dos últims anys no es pot tornar a repetir i el director directiu ja s'està posant fil a l'agulla per tornar el Sevilla a la zona noble.

Per això, la primera decisió ha estat la de contractar un tècnic que hagi mostrat les aptituds necessàries per dirigir l'equip a la seva batalla per retornar a la baralla europea. I l'escollit ha estat García Pimienta. Després d'aquesta incorporació, el següent objectiu és trobar jugadors de camp que pugin el nivell del present vestidor.

I una de les demarcacions establertes com a prioritàries per reforçar és la davantera. L'únic ariet que ha complert aquest any ha estat En-Nesyri; i tot apunta que el marroquí abandonarà el Sevilla aquest mateix estiu. Per això, els sevillans ja estan buscant un relleu que el pugui suplir a la punta de l'atac i convertir-se en el golejador de l'equip.

I, en aquest ordre d'idees, no s'han volgut arriscar; volien gol i van a buscar el segon màxim golejador de les cinc grans lligues. El Sevilla ha entrat de ple a la pugna per un Serhou Guirassy  la clàusula de sortida del qual és de 18 milions. El davanter de l'Stuttgart, això sí, té molts equips grans al darrere i no serà una tasca senzilla per als de Nervión.

El Sevilla, per Serhou Guirassy

Als 28 anys, Serhou Guirassy ha signat la millor campanya de tota la seva carrera futbolística. El guineà ha anotat la barbaritat de 30 gols en 30 partits disputats; una mitjana d'una diana per xoc. Només Harry Kane l'ha superat al registre anotador.

Les seves xifres han posicionat el seu nom en diversos despatxos de grans clubs europeus, com Atlètic de Madrid, Milà i Chelsea. Això sí, segons el mitjà alemany Bild, els dos clubs que ara mateix figuren com a favorits per emportar-se'l són el Borussia Dortmund i l'Arsenal. Víctor Orta, doncs, tindrà una dura competència a la batalla per aconseguir els seus serveis.

Serhou Guirassy ha passat per diversos equips francesos (Lille, Auxerre, Amiens i Stade Rennes) i alemanys (Colònia i Stuttgart) al llarg de la seva carrera. I encara que va passar per les categories inferiors de la selecció francesa, finalment es va decantar per representar Guinea, amb qui ja ha disputat 16 duels.

És un ariet alt i rematador, un killer d'àrea que, a més, atesa la seva velocitat, pot jugar també a l'extrem esquerre. La seva última temporada ha estat tan ressenyable que en tot just un any ha triplicat el seu valor de mercat, ara de 40 milions, segons Transfermarkt. Encara que, això sí, com dèiem, la seva clàusula de rescissió de només 18 'quilos' el converteixen en un dels 'caramelets' del mercat; el Sevilla es planteja invertir-los, però abans ha de convèncer el futbolista que es decanti per aterrar a la capital andalusa.