Possible fitxatge del Cadis

El segon fitxatge que el Cadis prepara per afrontar el descens a Segona Divisió

És un talentós centrecampista enormement perjudicat per les lesions

Amb el descens ja matemàticament consumat, als despatxos del Nuevo Mirandilla estan en procés de recerca de nous jugadors per a la seva aventura a Segona Divisió. Evidentment, com sol passar en aquests casos, els millors jugadors del planter abandonaran el club i caldrà moure's intel·ligentment al mercat de fitxatges. El Cadis, doncs, vol trobar els futbolistes idonis per intentar fer del seu periple a la divisió de plata un periple esporàdic i retornar com més aviat millor a l'elit.

La situació financera del club no és precisament la millor, i més després del descens, així que els directius han primat trobar fitxatges gratuïts o de baix cost. En aquesta línia, ja vam explicar fa uns dies que la primera incorporació serà la de Lanchi. El lateral dret de Puerto Real acaba contracte amb el Vila-real C i tot apunta que tornarà al Cadis, on ja va estar en alguns anys de la seva etapa formativa.

Ara, Juanjo Lorenzo, el director esportiu, està intentant acostar postures amb un altre futbolista que compleix els requisits. És José Campaña, la vinculació contractual del qual amb la UD Las Palmas venç el juny d'aquest 2024.

José Campaña, el segon fitxatge del Cadis

Pocs elogis resten per dedicar-li a José Campaña, ja que se'ls va emportar tots en les seves excelses temporades amb el Llevant entre el 2016 i el 2023. No obstant això, a les acaballes com a granota va començar a lluitar amb diverses lesions que el van apartar dels terrenys de joc durant molt de temps. Amb tot, l'estiu del 2023 es va quedar sense equip i el gener del 2024, ja recuperat, va signar mig any amb la Unión Deportiva.

Tot i no haver patit cap lesió i haver estat disponible, García Pimienta amb prou feines ha comptat amb ell en aquest segon tram del curs. Només ha disputat 166 minuts repartits en 8 xocs. Per això, no sembla possible que l'entitat canaria li ofereixi renovar contracte i tornarà a ser agent lliure a l'estiu.

Jose Campaña || Best moments || Levante UD. #futttfuttt

Pel cap del centrecampista sevillà de 30 anys només passa tornar a recuperar la millor versió. I la del Cadis és una oportunitat extraordinària per aconseguir-ho, encara que això suposi retornar a Segona Divisió.

La possible unió dels camins de l'elenc gadità i de José Campaña, doncs, s'augura beneficiosa per a tots dos. El futbolista compta amb una excelsa trajectòria (Sevilla, Crystal Palace, Nürnberg, Sampdoria, Porto, Alcorcón, Levante i UD Las Palmas). El club, per la seva banda, pot oferir-li al sevillà l'oportunitat de recuperar el millor nivell a base de molts minuts en un projecte amb aspiració a ascens a Primera.