Jugadors del Manchester United celebrant un gol

El jugador vingut a menys que ha estat ofert al Barça

Ha fracassat en la seva aventura a la Premier League

Al llarg de la vida, hem de prendre decisions difícils que, inevitablement i d'una manera o altra, modificaran el nostre esdevenir. Tant a nivell personal com a nivell professional. I els jugadors de futbol no es deslliuren d'aquesta complexa situació.

Moltes vegades han de decidir què fer amb el seu futur immediat. Renovar o no, acceptar aquesta oferta o no, retirar-se o seguir jugador uns anys més... I un dels que s'ha hagut d'enfrontar a un d'aquests dilemes és un dels grans jugadors de l'última dècada al Reial Madrid. Un home la decisió del qual el va sentenciar.

Raphaël Varane va insistir Florentino Pérez el 2021 perquè acceptés l'oferta que tenia sobre la taula del Manchester United. Els Red Devils li oferien un suculent salari, un dels més alts de tota la lliga anglesa (20 'quilos' anuals). El defensa gal va voler tancar la seva etapa de 10 anys al Reial Madrid, però l'aposta no li va sortir gens bé.

Raphaël Varane, ofert al Barça

Tres anys després d'aquella decisió, Raphaël Varane no és ni tan sols titular indiscutible al Manchester United. Des de la seva arribada a Old Trafford, el seu nivell ha baixat inexplicablement, han aparegut les lesions i ell ha passat a un segon pla. Sense anar més lluny, aquesta temporada només ha jugat a 22 dels 38 duels de la Premier League.

Amb tot, el seu contracte venç aquest mes de juny i des de l'entitat anglesa no estan disposats a oferir-li la renovació. Aprofitant aquesta situació, el defensor francès vol buscar la manera de retornar a la lliga espanyola, on va poder mostrar la millor versió. Així doncs, alguns mitjans catalans informen que ara el seu agent li ha ofert al Barça.

Raphaël Varane - Season Highlights | 2024

Seria un fitxatge gratuït d'un defensor veterà que ja va demostrar ser dels millors del món. Tot i això, aquell contundent i segur central fa temps que no apareix i al Barça no confien que torni a reaparèixer. Per això, segons aquestes mateixes fonts, Joan Laporta i Deco haurien respost amb un contundent 'no'.

Sigui com sigui, el futur de Raphaël Varane s'augura llunyà d'Old Trafford. Després de la seva irrupció al Lens, club en què es va formar, el seu èxit al Reial Madrid i el seu tímid pas pel Manchester United, el gal busca ara el quart equip de la seva trajectòria. Tot apunta, diuen els últims rumors, que el seu destí per a la temporada que ve serà Aràbia Saudita.