Sergi Roberto i l'estadi Montilivi

La resposta de l'entorn de Sergi Roberto als rumors de fitxatge pel Girona

La seva continuïtat al Barça segueix a l'aire

El nom de Sergi Roberto s'augura com un dels grans protagonistes del mercat estival de fitxatges en clau Barça. El seu contracte venç el 30 de juny del 2024, encara que el club, si ho desitja, pot activar l'opció de renovar-lo automàticament per una temporada més. Seguir al club blaugrana és el gran desig del futbolista tarragoní.

Al Barça, no obstant això, ja l'han informat que, encara que no descarten del tot la seva continuïtat, no li poden garantir poder renovar-lo. Principalment, perquè no saben si seran capaços de poder inscriure'l, ja que hi ha diversos jugadors davant seu. És a dir, que tot depèn de com es gesti durant l'estiu, els fitxatges que arribin i les sortides que es produeixin.

Per això, davant la possibilitat que s'acabi el seu periple de 18 anys defensant els colors del Barça, diversos equips han trucat a la seva porta. Un d'ells hauria estat el Girona, que ja li hauria fet saber del seu interès al mes d'abril. Això sí, no a qualsevol preu.

L'entorn ho veu complicat

Informa el Mundo Deportivo que a l'entorn del futbolista auguren pràcticament improbable que Sergi Roberto pugui jugar a Montilivi el curs vinent. Bàsicament, per un simple motiu. Míchel vol tancar la plantilla com més aviat millor i el jugador vol esperar fins al final del mercat per veure si es pot consumar el seu desig de seguir al Barça o no.

Així doncs, si l'actual primer capità de la plantilla culer volgués fitxar pel Girona, s'hauria de decidir com més aviat millor. Això, però, no sembla que vagi a passar davant la determinada voluntat del jugador de poder perllongar la seva estada a Can Barça. I, si al final els seus desitjos no es poden complir, ja es buscarà nou equip a l'agost; però, aleshores, l'oferta dels gironins ja no estarà vigent.

Tota una vida de culer

És cert que mai ha tingut un rol de gaire prestigi a la plantilla del Barça, però tota la trajectòria de Sergi Roberto ha transcorregut com a blaugrana. Va arribar a La Masia el 2006 amb 14 anys i des de llavors no s'ha mogut mai de l'entitat catalana. El 2013 va passar a formar part del primer equip i ara ja és el 23è jugador amb més partits en la història del club.

Durant la seva longeva aventura a la Ciutat Comtal ha disputat 373 duels, en què fins i tot ha pogut anotar 19 gols i repartir 43 assistències. Algun dels gols que ha marcat restarà a la memòria de la parròquia culer per tota l'eternitat, com el que va certificar aquella mítica remuntada davant del PSG. Sempre ha estat un futbolista compromès amb l'escut.

Mai no ha mostrat prestacions estel·lars a escala individual, però sempre ha complert allà on ha jugat. S'ha adaptat quan havia de sortir des del centre del camp i també al lateral dret.