Doctor Ripoll i Thibaut Courtois

El pronòstic del Dr.Ripoll amb la nova lesió de Courtois

El porter belga del Reial Madrid va abandonar l'entrenament amb llàgrimes a la cara després de sentir un nou dolor al genoll

La 2023/24 està sent la temporada més negra de la carrera de Thibaut Courtois. El porter de Bèlgica va patir un trencament del lligament creuat anterior a la cama esquerra al mes d' agost i ha estat 7 mesos de baixa. Ara, quan ja tornava a entrenar-se amb normalitat i a estar realment a prop de tornar a jugar, ha tornat a patir una dura lesió.

Va passar durant l'entrenament de dimarts. La sessió va començar amb un Thibaut Courtois alegre perquè restaven menys de dues setmanes per a la seva tornada als terrenys de joc. Va ser el mateix Carlo Ancelotti qui va confirmar que el belga estaria llest per tornar a defensar l'arc del Reial Madrid després de la present aturada de seleccions.

Tot i això, durant el transcurs de la pràctica, Courtois va sentir un 'crack' al genoll que va fer saltar totes les alarmes a Valdebebas. El belga va abandonar el camp d'entrenament a llàgrima viva i es va sotmetre a unes primeres proves que van descartar el pitjor desenllaç; no hi ha trencament de cap lligament. Les observacions mèdiques següents van indicar que es tractava d'un trencament al menisc interior de la cama dreta.

Just quan s'havia recuperat de la greu lesió del genoll esquerre, ara s'ha vist greument afectada la dreta. I, segons el prestigiós traumatòleg Doctor Ripoll, les dues lesions tenen relació l'una amb l'altra.

El Dr. Ripoll, sobre la lesió de Courtois

"La lesió té un caràcter accidental. És perquè el període de recuperació del control automàtic de la protecció dels genolls, després d'un període d'inactivitat llarg per una lesió greu, encara no havia aconseguit la seva posada a punt". D'aquesta manera Pedro Luis Ripoll relatava al MARCA el motiu que explica com s'ha produït aquesta nova malaltia de Courtois.

Com que s'optarà per una simple resecció mínima del teixit en lloc d'una sutura meniscal, el temps de baixa serà d' aproximadament dos mesos. El suficiente com per confirmar que Thibaut Courtois tingui complex tornar a jugar aquesta temporada.

Nova oportunitat per a Lunin

Aquesta nova lesió de Thibaut Courtois suposa que Andriy Lunin serà qui segueixi defensant l'arc merenga fins a final de campanya. L'ucraïnès va estar batallant amb Kepa durant els primers mesos de curs per aconseguir la titularitat i va acabar aconseguint-la. Amb tot, el porter basc no juga des del 21 de gener; és l'únic partit de LaLiga en què ha participat aquest 2024.

Així doncs, Andriy Lunin té al davant un repte gegant. A més de seguir mostrant la seguretat a què ens ha habituat sota pals a la competició de lliga, també ho haurà de fer en les fases finals de la Champions League.