Saül celebrant un gol amb l'Atlètic

S'aclareix el futur de Saúl Ñíguez

Enrique Cerezo i el jugador il·licità han arribat a un acord sobre el full de ruta a seguir el pròxim estiu

Un dels noms més rellevants de la història recent de l'Atlètic de Madrid ha estat el de Saúl Ñíguez. Tot i que des de la seva arribada al primer equip el 2014 mai no ha estat un titular fix en els esquemes del Cholo Simeone, la seva presència sempre ha estat essencial per a l'equip 'colchonero'. Ara, 10 anys després, el seu futur és a l'aire.

Als 29 anys, està veient com, per més que ho intenti, no està sent capaç d'acostar-se a la seva millor versió. I això el porta a jugar molts menys minuts dels que li agradaria. I per això, tant ell com el Cholo Simeone han acordat que el millor és que es busqui una oportunitat lluny del Civitas Metropolità.

Ja va passar una cosa similar la 2021/22, quan Saúl va jugar cedit al Chelsea. No obstant això, aquesta vegada la seva marxa hauria de ser en forma de fitxatge. Enrique Cerezo acceptaria qualsevol proposta que rondés els 10 milions d'euros.

Les darreres aparicions de Saül

Tot i que és cert que Saül ha anat comptant amb diversos minuts en els últims partits, la realitat és que en la majoria ha partit com a suplent. Només suma una titularitat en els darrers sis duels i va ser en la dura derrota contra el Cadis. Tant en aquest xoc com en la majoria dels d'aquesta temporada, l'il·licità ha estat més aviat absent i no ha estat capaç d'esdevenir diferencial.

De fet, va entrar a l'últim minut de la pròrroga davant l'Inter de Milà als vuitens de la Champions League i va errar el seu llançament a la tanda de penals. En total, ha disputat 41 partits i tan sols ha aconseguit 1 gol i 5 assistències. El seu únic i últim tant va passar el 7 de novembre passat; 26 duels o 133 dies sense anotar.

Saül reconeix el seu mal estat de forma

Després de l'eliminatòria davant de l'Inter i malgrat la gresca absoluta de tot l'entorn blanc-i-vermell, Saúl va aprofitar per compartir les seves reflexions a X. Va ser molt dur alhora que sincer. "Sincerament és difícil per a mi escriure en aquests moments, però igual que escric en les bones cal fer-ho en les dolentes. És un moment de merda per a mi a nivell esportiu , i sóc conscient…" va començar escrivint.

I no va acabar aquí: "Accepto totes les crítiques i no només pel penal d'avui sinó per com sóc en aquests moments. Exactament no sé què és, però l'únic que m'han ensenyat és seguir treballant en les bones i en les dolentes, fins a aconseguir canviar la situació".