Raphinha, jugador del Barça

El preu mínim que exigeix el Barça per Raphinha

El brasiler té el cartell de transferible

Als despatxos del Camp Nou ja s'està començant a elaborar el full de ruta a seguir al pròxim mercat de fitxatges. És evident que serà un estiu mogut a Can Barça, ja que els directius tenen l'obligació de confeccionar un bon planter que permeti a l'equip pujar el nivell d'aquest any.

La delicada situació financera de l'entitat catalana obliga que, abans d'emprendre qualsevol incorporació, s'hagin de produir vendes. I hi ha diversos futbolistes de la plantilla actual que no han acabat de donar la talla aquesta temporada i que, per tant, Xavi planeja donar-los sortida.

Un és Raphinha, que està a prop de clausurar la seva segona temporada com a jugador del Barça. El brasiler té diversos equips al darrere, però el club culer no el deixarà sortir a qualsevol preu.

Raphinha, preu mínim

L'atacant ha signat una temporada una mica irregular. Va començar a un nivell sorprenentment baix, el mateix que va mostrar el seu primer any com a blaugrana. Tot i això, quan ja s'havia perdut l'esperança amb ell, de sobte va signar una sèrie d'actuacions de moltíssims quirats; sense anar més lluny, va anotar tres gols a l'eliminatòria contra el PSG.

Amb tot, des de fa uns quants mesos ja que als despatxos del Camp Nou tenen decidit que Raphinha serà un dels jugadors a qui s'intentarà vendre. Més enllà de per les seves prestacions sobre el verd, perquè és un jugador amb moltíssim cartell, especialment a la Premier. I no és cap novetat que a la lliga anglesa militen alguns dels clubs amb més potencial econòmic del món.

Així doncs, la de Raphinha s'augura com una venda necessària per poder sanejar encara més els comptes del club i, alhora, per poder emprendre altres fitxatges. Per això, el Barça ha marcat en 70 milions d'euros el llindar mínim que han d'oferir els equips que hi estiguin interessats.

Encara resten cinc duels al davant, en què el brasiler, excepte sorpresa, tindrà protagonisme. Aquesta temporada, de moment, ha anotat 9 gols i ha brindat 12 assistències. Aquestes xifres són molt similars a les del curs passat, on va fer les mateixes passades de gol i va marcar una diana més. En total ha disputat 84 partits com a integrant del Barça.