Víctor Orta, director esportiu del Sevilla

El possible fitxatge arriscat del Sevilla: 20 milions d'euros

Víctor Orta té a l'agenda un futbolista pel qual els sevillans ja es van interessar el 2021

L'estiu s'acosta i això significa que treu el cap per l'horitzó el mercat de fitxatges. Alguns equips, com el Sevilla, ja no tenen res en joc les últimes setmanes de competició i, per tant, ja s'estan començant a preparar per actuar a la finestra de contractacions.

Des del sud del país saben que necessiten actuar de la millor manera a l'estiu per confeccionar la millor plantilla possible i evitar que torni a passar això d'aquesta temporada. El Sevilla ha estat batallant durant gran part del curs per no caure als llocs de descensos i això no s'ho pot permetre un club amb tanta entitat. I en la direcció esportiva ja s'han posat fil a l'agulla.

Tot i que els sevillans hauran de reforçar diverses posicions, Víctor Orta centrarà gran part dels seus esforços a fitxar un perfil de jugador en concret. El Sevilla he trobat a faltar aquest any un futbolista diferencial a la zona de tres quarts, capaç d'organitzar l'última fase de l'atac amb conduccions o últimes passades. I, davant d'aquesta tessitura, un dels noms que més agrada al director esportiu és el d'Irfan Can Kahveci.

Irfan Can Kahveci, a l'òrbita del Sevilla

El futbolista turc està signant una temporada de somni amb la carcassa del Fenerbahçe. Acumula 17 gols i 12 assistències a 44 partits i és un dels referents d'aquest club punter turc. A més, ha esdevingut un dels convocats habituals per Vincenzo Montella per al combinat nacional del país otomà.

Té 28 anys i, encara que sol jugar tirat a la banda dreta, també pot abastar qualsevol posició del centre del camp. Precisament aquesta versatilitat és la que el converteix en un futbolista interessantíssim per a qualsevol equip. Encaixa al perfil del típic jugador no especialment alt, hàbil en la conducció i amb un peu esquerre tocat per una vareta màgica.

Per això, segons l'AS, Víctor Orta ja està preparant-se per presentar una oferta al Fenerbahçe i convèncer el jugador que recali a l'equip del Sánchez-Pizjuán. Irfan Can Kahveci acaba contracte amb el seu actual club el 2025 i encara no és clar si renovarà; per tant, l'entitat turca es planteja vendre'l aquest estiu perquè així no surti gratis el pròxim any. La realitat és que l'atacant té molt de cartell i hi ha diversos equips interessats en ell.

Irfan Can Kahveci, preu de sortida

Tot i que el seu valor de mercat actual, segons Transfermarkt, és de 9 milions d'euros, el Fenerbahçe demanarà uns 20 'quilos' per ell. Per tant, als despatxos del Sánchez-Pizjuán s'hauran de sotmetre a una difícil elecció sobre si emprendre aquest fitxatge o centrar els seus esforços a trobar-ne un altre. Sobretot, tenint en compte que el Sevilla ja va poder haver fitxat Irfan Can Kahveci el 2021, quan aquest militava al Başakşehir.