Muntatge amb una imatge de Paula Badosa durant una entrevista a Movistar+. A la dreta una imatge amb una lesió de genoll

La realitat més dura de Paula Badosa

La tennista catalana pateix un veritable calvari

Paula Badosa és una de les millors tennistes dels darrers temps. La seva qualitat és fora de dubtes i els seus èxits l'avalen. Tot i que actualment ocupa el lloc número 101, el 2022 va aconseguir situar-se com la segona millor tennista del món.

Els problemes físics de la tennista catalana nascuda als EUA són un autèntic malson. La Paula pateix una lesió crònica a l'esquena. A més, i per si no n'hi hagués prou, la tennista de 26 anys ha patit una enèsima lesió, amb un trencament a l'adductor. La setmana passada es va haver de retirar d'un partit a la ciutat alemanya de Stuttgart perquè no podia aguantar el dolor. Aquesta no és la primera vegada que es veu obligada a abandonar un partit; dos mesos abans ja s'havia retirat a Dubai durant el partit contra la suïssa Lulu Sun. Els constants contratemps a causa de complicacions físiques estan posant seriós perill la continuïtat de la seva carrera.

Durant la segona meitat de l'any 2023, va haver d'assumir una baixa obligada, amb la vista posada al 2024, l'any que havia de suposar la consolidació a les pistes. Però res més lluny de la realitat, aquest 2024 està essent un veritable calvari en les aspiracions d'aquesta talentosa esportista catalana.

Una lluitadora incansable

Tot i que no va poder ocultar les llàgrimes en el seu últim abandonament, la Paula és una noia tremendament positiva i està convençuda que podrà superar tots aquests problemes i tornar a competir per situar-se entre les millors. Així ho ha fet públic durant una entrevista realitzada al podcast WTA Insider:  "Per mi, poder jugar els tres o quatre propers anys seria fantàstic i, per descomptat, aquest any jugar l'any sencer i assolir la posició més alta possible al rànquing  . No vull posar un número, però m'agradaria ser al Top-30.

WTA Insider és el podcast oficial de l'Hologic WTA Tour, innovadora associació que permet la unió al voltant de la seva missió col·lectiva de defensar les dones i alhora modernitzar les seves indústries d'atenció mèdica i esports respectius. Cada capítol del podcast està format per una entrevista i anàlisi sobre la carrera i el moment actual de diverses tennistes. És presentat per la periodista i redactora principal de l'Associació de Tennis Femení, Courtney Nguyen.

Desitgem tota la sort del món a aquesta lluitadora incansable, a una esportista exemplar, que converteix els problemes en reptes a derrotar. Una persona que, al cap i a la fi i com ha publicat recentment a través del seu perfil d'Instagram, es considera ni més ni menys que “una noia fent allò que més estima”. Tota una declaració d'amor al tennis.