Jugadors de l'Oviedo celebrant un gol

L'Oviedo confirma una bona notícia amb un mite

Gran alegria per a l'afició 'carbayona' després de la garrotada del playoff

No han estat dies gens fàcils per a l'entorn del Real Oviedo. L'elenc asturià va perdre diumenge passat l'oportunitat més clara que ha tingut els últims anys de tornar a Primera Divisió. Ho va fer després de perdre per 2-0 a la seva visita a l'Espanyol.

La il·lusió que es va generar en tot el que envolta el club va ser igual de gegantina que la decepció que es van endur una vegada Cordero Vega va assenyalar el final del partit. Tot i això, no hi ha temps per a laments i els directius ja s'han posat fil a l'agulla per intentar confeccionar una plantilla competent que permeti tornar a lluitar per l'ascens. I un dels grans dilemes que s'havien de resoldre aquest estiu era què passaria amb Santi Cazorla.

El migcampista de Lugo de la Llanera va tornar el mes d'agost passat al club del seu cor amb una amplíssima reducció salarial inclosa. Ho va fer amb el somni de poder ajudar el seu equip a tornar a Primera abans de penjar les botes. Però el seu gran objectiu no s'ha pogut fer realitat.

Tot i això, Santi Cazorla mai ha estat de tirar la tovallola i ha decidit renovar un any més. Per tant, farà els 40 anys sent encara futbolista en actiu i vestint la samarreta del Real Oviedo. L'anunci es farà oficial els propers dies.

Amor etern pel Reial Oviedo

Quan Santi Cazorla va acceptar tornar a Oviedo l'estiu passat, ho va fer assumint cobrar el salari mínim, igual que passarà la temporada que ve. A més, va cedir al club tots els drets per les vendes de les samarretes amb el seu dorsal i va comprar samarretes per als jugadors del planter. Poques mostres d'amor més poden dur-se a terme.

I encara que durant la temporada ha hagut de bregar amb algun inevitable ensurt muscular, quan ha estat operatiu ha rendit bé. En total ha pogut participar en 26 partits, en què ha repartit 4 assistències. I ara, al Carlos Tartiere, podran gaudir durant un any més del seu talent.

Això sí, tot apunta que aquesta sí que serà la seva última temporada com a futbolista professional. La seva participació més gran o més petita dependrà de l'elecció del que sigui el nou tècnic de l'equip 'carbayón'. Pel seu cap només passa retirar-se havent ajudat el seu Reial Oviedo a tornar a Primera, cosa que no passa, recordem, des de la 2000/01.