Ferran Torres, jugador del Barįa

El Barça prepara un intercanvi i Ferran Torres és l'assenyalat

El valencià no entra als plans de Hansi Flick

Des de fa ja uns mesos coneixem que diversos dels actuals integrants del planter blaugrana figuren a la llista de transferibles. L'arribada de Hansi Flick no ha canviat aquesta tessitura, sinó que ha augmentat les possibilitats de sortir d'alguns jugadors. És el cas, per exemple, de Ferran Torres, a qui Deco ja volia buscar sortida, opinió que ha ratificat el tècnic alemany, que no compta amb ell per al seu projecte.

Han estat diversos els clubs amb què s'ha relacionat a Ferran Torres darrerament. Tot i això, cap de les opcions semblava resultar prou atractiva per al jugador, així com tampoc per al club. El Barça pretén vendre'l per una quantitat mínima de 40 milions; i cap dels interessats no s'acostava ni tan sols a aquestes xifres.

L'atacant valencià, per part seva, tampoc estava convençut que jugar a Newcastle, Tottenham, Aston Villa o Manchester United fos més beneficiós per a ell que seguir al Barça. Tot i això, en els últims dies ha transcendit un altre rumor que podria ser el definitiu, encara que, de moment, és simplement això, un rumor. Ferran Torres podria posar rumb a Anfield i abaratir el fitxatge de Luis Díaz per l'elenc blaugrana.

Ferran Torres, la clau per a l'arribada de Luis Díaz

No és cap novetat que el cafeter està entre els principals candidats del Barça per reforçar el seu extrem esquerrà. Els favorits de Deco i també de Hansi Flick són Nico Williams i ell. Tot i això, els 70 milions que estava sol·licitant el Liverpool semblaven del tot inviables per als catalans tenint en compte la delicada situació financera.

Per això, als despatxos del Camp Nou estan valorant oferir als d'Anfield l'opció d'incloure Ferran Torres a l'operació. Segons algunes informacions, Deco podria trucar als directius del Liverpool per oferir el futbolista valencià, a més de 30/40 milions. Això sí, tot depèn de si finalment el Barça es pot acollir a la Regla 1:1; ho sabrem a principis del mes de juliol.

Aquest escenari sembla que s'allargarà unes quantes setmanes abans de conèixer el seu desenllaç. Ferran Torres està disputant l'Eurocopa amb Espanya i Luis Díaz la Copa Amèrica amb Colòmbia.

Això sí, poques esperances tenen a Can Barça de poder trobar nou destí a Ferran Torres i ja han assumit que és altament probable que segueixi vestint de blaugrana també a la 2024/25. Recordem que el seu contracte no venç fins al 2027. Encara falta conèixer si encaixa en les pretensions del Liverpool el que Deco està disposat a oferir-li a canvi d'emportar-se Luis Díaz.